Sabadell

El Sabadell en té prou amb la primera meitat

Sabadell. El conjunt arlequinat va dominar un rival de categoria inferior com el Palamós, que en el minut 37 ja havia rebut tres gols

palamós1

sabadell3

El Sabadell va vèncer amb certa autoritat el Palamós (1-3). La gran efectivitat del conjunt dirigit per Javi Salamero va ser clau en la golejada rebuda pels homes de Jordi Guerrero, que, tot i això, en algunes fases del matx van plantar cara a un rival dues categories superior.

En la primera part el domini va ser altern, però el Sabadell es va mostrar intractable en els metres finals. Ja en el minut 13, una rematada a plaer d'Edgar, la referència en l'atac dels vallesans, va avançar el seu equip. Abans de la mitja hora, i després d'una combinació a la frontal culminada precisament per l'exjugador palamosí Collantes, els visitants feien pujar el 0-2 (29'). El conjunt arlequinat dominava l'enfrontament, avançava metres cap a la porteria palamosina fins que, en el 37, una gran rematada de cap del japonès Sotan, que va aprofitar una errada de la defensa del Palamós, va significar l'inapel·lable 0-3 en el marcador. Els jugadors dirigits per Javi Salamero van afluixar lleugerament el ritme i, en la seva primera acció atacant, el Palamós va escurçar distàncies gràcies a la potent rematada del lateral dret, Subirana.

Baixada d'intensitat

En la segona meitat el partit va baixar d'intensitat a conseqüència dels constants canvis i proves que van fer els entrenadors dels dos conjunts. Tant Salamero com Guerrero van donar entrada a tots els seus homes de la banqueta i el joc es va localitzar en el centre del camp. Sense arribades destacades de cap dels dos equips, el matx va acabar amb el mateix resultat a què s'havia arribat al descans. El tècnic arlequinat va valorar la victòria dels seus jugadors a la conclusió del partit: “Marxo amb sensacions positives després de totes les proves que hem fet. Al davant teníem un equip competitiu tot i la diferència en les categories”, explicava Salamero, que no va parar de donar ordres a tots els seus jugadors durant els 90 minuts.

El Sabadell tanca amb victòria els partits de pretemporada abans d'enfrontar-se al Mallorca en el primer partit de lliga.

PALAMÓS: Bayona, David Malo, Cunill, Chicho, Subi, Venzal, Raül Calvo, Iván Díaz, Marc Vila, Pugui i Revert (Albert Dalmau, Martí, Sergi Valls, Javi Morales, Ritxi, Arimany, Álvaro i Diego Zayas) SABADELL: Tienda, Toni Lao, Cristian, Javi Barral, Kiko Olivas, Noguera, Sotan, Collantes, Moha, Llorente i Edgar (De Navas, Damas, Agustí, Juanma, Alberto, Marçal, Burgos, Yeray i Roldán). GOLS: 0-1 (13') Edgar. 0-2 (29') Collantes. 0-3 (37') Sotan. 1-3 (43') Subi. ÀRBITRE: Frutos Bonache. T.G.: cap. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 500 espectadors al municipal de Palamós.