Sabadell

Proves discretes i sense èxit

Sabadell. A excepció d'André Bikey, tots els jugadors que han passat a prova pel Sabadell no han convençut ni de bon tros. Amb les lesions, almenys, han servit per omplir entrenaments

En aquesta pretemporada han passat més jugadors a prova que en les últimes tres. Set jugadors sense cap vinculació contractual amb el conjunt arlequinat s'han entrenat a la Nova Creu Alta, Sant Oleguer i el CAR de Sant Cugat amb el primer equip arlequinat. Unes proves que no han tingut cap mena d'èxit perquè ningú s'ha acabat fent un lloc al conjunt Javi Salamero. De tots ells, només André Bikey va tenir una proposta ferma per quedar-se al conjunt arlequinat, per bé que el nivell dels altres sis ha estat força discret.

Cap d'aquests jugadors no han donat gaire més servei al conjunt arlequinat que simples espàrrings en els entrenaments o jugadors que han servit per restar minuts als de la primera plantilla quan aquests arribaven carregats en molts partits amistosos.

Procedències

L'origen de molts d'aquests jugadors ja no feia presagiar un bon símptoma. Coke va jugar la temporada passada a la tercera divisió amb l'Atlético de Madrid C i ha estat un dels que millors impressions ha deixat. Payán va jugar també a tercera amb la Grama. Més avall encara hi ha Alberto Jiménez, ex de la Jonquera de primera catalana i que venia de provar a l'Elx Il·licità sense èxit. Juanma Hernández, en canvi, va jugar la temporada passada 21 partits en un descafeïnat Badalona, i ja més estranys són els casos de Kinoshita i Grassi. El japonès va sorgir de l'escola de Nike que cerca nous talents per tot el món i no va convèncer. L'italià, que havia estat a la plantilla del Sant Andreu, arribava del Dundee escocès (11 partits).

Bikey (Championship d'Anglaterra)
28 anys
El central va arribar al segon dia de pretemporada. Les negociacions es van allargar molt, massa, fins que Bikey va obviar l'esforç econòmic que estava disposat a fer el club i va trencar les negociacions.
Jorge Buzzo ‘Coke' (Tercera divisió)
20 anys
El mig centre procedent de l'Atlético C va inaugurar la pretemporada i esperava una decisió abans que l'equip marxés al Japó. L'equip va tornar, i el jugador va jugar contra l'Espanyol i el Nàstic, però ha deixat d'entrenar.
David Payán (Tercera divisió)
23 anys
El lateral esquerre procedent de la Grama va començar la pretemporada amb l'equip i buscava un lloc davant les baixes a la seva demarcació. Ha acabat fitxant per la Muntanyesa.
Ryosuke Kinoshita (sense equip)
20 anys
El petit atacant japonès també va inaugurar la pretemporada amb l'equip, però Salamero i el cos tècnic no li van veure tantes qualitats. El jugador, amb vista que no seria al primer equip, s'entrena a Alemanya. No va arribar a jugar cap amistós.
Davide Grassi (Primera divisió escocesa)
27 anys
El central va aparèixer per sorpresa en els entrenaments de fa dues setmanes. Va jugar contra el Nàstic i en el partit ja es va veure que no donava la talla. L'equip no el vol, tot i jugar els últims amistosos (a Palamós ja no va jugar).
Alberto Jiménez (Primera catalana)
22 anys
Aquest petit extrem procedent de la Jonquera va aparèixer en els entrenaments fa dues setmanes i va jugar els dos últims amistosos, contra l'Osca i contra el Palamós. L'equip no se'l quedarà.
Juanma (segona B)
27 anys
El migcampista que la temporada passada va jugar al Badalona també va aparèixer per sorpresa contra l'Osca.

Ple de jugadors del filial

Amb els jugadors de la primera plantilla molt carregats de minuts i entrenaments, per no parlar de les lesions, Salamero va decidir endur-se nou jugadors del Sabadell B per al partit de Palamós. Tots ells, a més, tenint minuts. A Osca, el mateix, perquè Salamero es va endur vuit homes del filial de primera catalana. Amb tantes lesions, a l'espera de la recuperació d'Aníbal, serà una tònica habitual en, al menys, els entrenaments d'aquesta setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)