Sabadell

El Sabadell fitxa Ruper

2a divisió A. L'equip arlequinat incorpora el migcampista navarrès. Amb experiència a primera amb l'Osasuna, prové del Mirandés

L'àrea esportiva del Sabadell està aprofitant al màxim les últimes hores abans de l'inici de la competició, i ahir, a banda de presentar Hernández i Sutil, el club arlequinat va anunciar que havia arribat a un acord amb Ruper López. La seva incorporació només està pendent del fet que el jugador passi la revisió mèdica. Amb l'arribada del migcampista d'Ayegui, el Sabadell tancarà el vuitè fitxatge d'aquesta pretemporada.

Ruper uneix joventut i experiència en el futbol professional. Format en les categories inferiors de l'Osasuna, va debutar amb el primer equip la temporada 2008/09, i en la 2009/10 s'hi va consolidar disputant 27 partits. La falta de minuts amb el club navarrès l'ha portat a dues cessions en les últimes temporades amb força protagonisme en els clubs on ha jugat: l'Elx (2011/12) i el Mirandés (2012/13). Conscient que la tornada al Reyno de Navarra era molt complicada, Ruper s'ha desvinculat aquest estiu de l'Osasuna i s'incorporarà a les ordres de Javi Salamero en els pròxims dies.

El nou jugador sabadellenc pot ocupar el doble pivot i destaca per la seva aportació defensiva. Salamero va valorar molt positivament les últimes incorporacions a l'equip: “Estic satisfet amb l'equip, tant amb els jugadors que hi havia de l'any passat com amb els que han vingut nous. Veurem si falta alguna cosa més”, va dir en roda de premsa.

Roberto López ‘Ruper'
Ayegui (Navarra), 04/6/1987 Migcampista Alçada: 1,80 m Pes: 76 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Osasuna
TRAJECTÒRIA
2006/07 Osasuna B (2a B)
24 (1)
2007/08 Osasuna B (2a B)
12 (-)
2008/09 Osasuna B (2a B)
32 (4)
2009/10 Osasuna (1a)
27 (-)
2010/11 Osasuna (1a)
4 (-)
2011/12 Elx (2a A)
19 (2)
2012/13 Mirandés (2a A)
27 (2)

Sutil i Hernández, presentats

En la jornada d'ahir, el davanter Paco Sutil (a l'esquerra) i el defensa Carlos Hernández (a la dreta) van ser presentats com a nous jugadors sabadellencs en un acte en què hi era present el director general Xavi Monclús (al centre). Hernández arriba del Saragossa B amb l'objectiu de fer un “salt qualitatiu” en la seva carrera. Per la seva banda, l'ex del Múrcia Paco Sutil vol ser una peça important en l'equip: “Vinc a ajudar al Sabadell i a competir al màxim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)