Sabadell

Un plat fort com a entrant

Sabadell. L'equip arlequinat espera començar amb bon peu la temporada contra un dels grans aspirants a l'ascens, el Mallorca, tot i que haurà de fer front a les nombroses baixes

Els testos, les proves i el marge per equivocar-se s'han acabat. Avui el Sabadell comença la temporada 2013/14 amb una prova d'allò més exigent: rep la visita del Mallorca, un equip que torna a jugar a segona A després de setze cursos seguits a la màxima categoria del futbol estatal. El primer rival dels de Salamero, doncs, és pel seu estatus un dels grans candidats a l'ascens a primera. Enguany l'entrant és un plat fort. Ara bé, l'afició arlequinada espera que el seu equip no s'ennuegui.

El nou projecte del Sabadell, amb el japonès Keisuke Sakamoto timonejant l'apartat institucional i amb Javi Salamero a la banqueta, haurà de fer front al contratemps de les baixes per començar amb bon peu el nou curs futbolístic. La defensa i la medul·lar són les dues zones més afectades per les lesions i hi ha jugadors protagonistes com Antonio Hidalgo, Juanjo i Pablo Ruiz que no podran estar a les ordres de Salamero. S'han recuperat a temps, això sí, dos jugadors importants a dalt com Aníbal i Gato, que al final ha entrat a la llista, en què hi ha tres jugadors del filial: Yeray, Roldán i Noguera. Amb tot, l'entrenador del Sabadell podria fer debutar cinc homes que han arribat a l'estiu: els defenses Kiko Olivas, Carlos Hernández, Barral i Cristian, i l'atacant japonès Sotan Tanabe.

El Mallorca arriba a to

El nom del rival inspira respecte. Més enllà d'això, però, hi ha més raons per pensar que el Sabadell haurà de suar la cansalada per començar la temporada amb una victòria. El Mallorca, un bloc amb jugadors consolidats a primera i segona A, ha demostrat durant la pretemporada que és un conjunt poderós. Els resultats elogien l'equip de José Luís Oltra: quatre victòries i tres empats. Val a dir, això sí, que a l'únic rival de segona A que ha derrotat és la Ponferradina (1-2), ja que contra el Lugo i el Recre va fer l'empat (2-2).

D'exemples de bones pretemporades i de mals inicis de lliga, però, n'hi ha uns quants, i Javi Salamero confia superar el bloc mallorquí. El tècnic del Sabadell, de fet, pensa: “potser és millor trobar-te un rival de l'entitat del Mallorca ara que més endavant, quan hagi agafat el ritme.” Els balears, que segons va afirmar el seu tècnic assumeixen el seu paper de favorits, visiten la Nova Creu Alta amb l'única convocatòria possible tenint en compte les seves tres baixes per lesió.

Hem d'assumir el paper de favorits per a l'ascens. No estem al cent per cent, però l'equip està anant per bon camí
José Luis Oltra
entrenador del mallorca
Segurament és millor trobar-te amb un equip com el Mallorca ara que més endavant, quan hagi agafat el ritme
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Serà un partit de màxima exigència i és important començar bé. Tan sols pensem en la victòria i no regalarem res

DE NAVAS, TITULAR

Tot i que Nauzet s'ha recuperat, avui el porter madrileny estarà entre els pals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)