3a divisió FEF

El debut de l'Ascó és la principal atracció

3a divisió. Els de la Ribera d'Ebre han fet una gran pretemporada i avui s'estrenen contra el Vilafranca. La Pobla rep la Rapitenca

Els fitxatges d'alt nivell i la bona pretemporada que ha fet l'Ascó han aixecat molt d'optimisme a la població de la Ribera d'Ebre. Aquesta tarda, a les sis, el club verd-i-blanc torna a una categoria que ja va tastar la temporada 2010/11, però ara ho fa amb reforços de nivell com ara Sangrà, Vives o Virgili. El primer rival que es trobarà l'equip entrenat per Miguel Rubio és el Vilafranca. El conjunt vilafranquí ha destacat per la fortalesa defensiva en els anteriors cursos amb Agustín Pujibert Puchi a la banqueta. Un cop tancada l'etapa del carismàtic entrenador, Delfí Ferreres intentarà començar amb bon peu el nou projecte quadribarrat.

Continuar en la línia

La primera jornada de lliga també ha provocat que dos dels equips més regulars el curs passat s'enfrontin entre si. La Pobla rebrà al seu camp la Rapitenca a les set de la tarda. El filial tarragoní ha aconseguit molts bons resultats en les últimes temporades tot i la renovació any rere any de gran part de la plantilla.

Pel que fa a la Rapitenca, Antoni Teixidó no ha volgut tocar gaires peces d'una plantilla que la temporada passada va competir a un gran nivell fins a les últimes jornades, en què ja no tenia res a dir ni per la part alta ni per la baixa. Amb l'escenari intercanviat, aquest mateix duel entre tarragonins i els del Montsià ja va servir per inaugurar la campanya anterior. La Pobla es va imposar per 0-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)