3a divisió FEF

El Cornellà es va embalant

9 punts de 9. El conjunt de Jordi Roger sap patir contra la Pobla, que busca l'empat en la segona part, i encadena la tercera victòria

La pobla mAF.1


cornellà2


Després de la derrota en la primera jornada contra l'Europa, el Cornellà ha fet el ple de punts. La tercera victòria consecutiva va arribar contra la Pobla de Mafumet, que va plantar cara i per moments va inquietar l'afició local. Els de Jordi Roger van dominar en la primera meitat, tot i que els tarragonins també van crear perill. La profunditat de Joel per la banda va estar a punt de donar els seus fruits, amb dues bones ocasions abans de l'1-0. El gol va ser d'Òscar Muñoz, que va rematar d'esperó una passada de Civil. Al límit del descans, però, la Pobla va empatar, en una jugada d'estratègia resolta per Joaqui. El Cornellà va fer el 2-1 amb una passada de la mort de Joel a Dani Martí (50'). A partir d'aquí, la Pobla va mirar de buscar l'empat, però no se'n va sortir. I, en la recta final, hauria pogut arribar el 3-1 en alguns contraatacs.

CORNELLÀ: Bermúdez, Joel, Capó, Cazorla, Isra, David Garcia, Dani Martí, Pep Caballé (Luis, 87'), Òscar Muñoz, Baruc (Juli, 72') i Civil (Matamala. 75'). LA POBLA DE MAFUMET: Varo, Duran, Èric, Joaqui, Aitor, Bicho, Jean Luc, Diakite (Maqui, 67'), Abel, Roca (Juanito, 54') i Gestí (J. Antonio, 84'). GOLS: 1-0 (39') Òscar Muñoz. 1-1 (45'+2) Joaqui. 2-1 (50') Dani Martí. ÀRBITRE: Albert Catalán. T.G.: Capó, Dani Martí i Òscar; Èric i Aitor.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)