3a divisió FEF

L'Ascó derrota el Masnou i continua intractable a casa

Tres de tres. El gol de Genís (14') va donar la tercera victòria als riberencs al seu estadi

ascó1


masnou0


ASCÓ: Chiné, Roca (Canadell, 45'), Denis Coch, Sangrà, Edu Vives, Edgar, Sergi Duran, Gabernet, Ermengol (Sergi Moreno, 58'), Virgili i Genís (Piju, 83').

MASNOU: Aliaga, Moya, Cristian (Scott, 45'), Pol, Ismael, Maxime (Pere, 45'), Geri, Dani Fernández, Yeray (Miki, 73'), Hector i Brian.

GOLS: 1-0 (14') Genís.

ÀRBITRE: Pazo Mora. T.G.: Als locals Roca, Sangrà i Genís, i als visitants Aliaga, Moya i Hèctor.

COMENTARI: Tercera victòria consecutiva de l'Ascó com a local després de superar un batallador Masnou gràcies a un solitari gol de Genís (14'). El Masnou va estar molt a prop de l'empat en molts moments, sobretot en un penal aturat per Chiné (69'), i l'Ascó no va saber sentenciar el partit a la contra. Des de l'inici del partit, el Masnou no va posar les coses gens fàcils al conjunt de Miguel Rubio. Tot i això l'Ascó va saber aprofitar els primers minuts de joc per controlar el joc i marcar gràcies a una pilota recuperada per Virgili dins l'àrea i cedida a Genís, que va superar el porter visitant després de fer un túnel al seu defensa. A partir d'aquí, l'Ascó va tenir el control posicional del joc, tot i que el Masnou va estar a punt d'empatar abans del descans en una acció de Braian. En la primera fase de la segona part, l'Ascó va tenir ocasions per sentenciar, sobretot mitjançant Virgili, però no va estar encertat i va veure com el Masnou gairebé empata, quan Chiné va aturar el penal llançat per Pere.

a. fernández

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)