1a divisió

Objectiu del Madrid a Elx: victòria amb bon futbol

Primera divisió. Malgrat la contundència en atac exhibida en els dos últims partits, el Madrid continua sense jugar bé. Avui visita l'Elx, que intentarà donar la gran sorpresa

Es parla molt de les dues últimes golejades aconseguides pels d'Ancelotti en els dos últims matxs, deu dianes que a priori podrien tancar qualsevol debat sobre el joc dels blancs, però la realitat és ben diferent i, almenys fins ara, el tècnic italià no ha endevinat la tecla perquè els seus juguin com espera l'afició blanca.

De fet, en el partit a Turquia contra el Galatasaray i en l'últim de lliga contra el Getafe, el joc del Madrid va ser avorrit, i fins i tot va fer aixecar el rum-rum a la graderia. A Vila-real el Madrid ja va donar símptomes de debilitat quan al davant té un equip ben treballat, i si el rival és capaç d'aturar les principals figures blanques, la possibilitat d'obtenir un resultat positiu és elevat. De fet, Di María, Cristiano i Isco han estat els responsables d'aquesta pujada d'adrenalina en forma de gols dels blancs. L'argentí, amb un repertori físic i tècnic excel·lent; Cristiano, anotant la meitat dels deu gols de l'equip, i Isco, apareixent quan se l'ha necessitat. Ara mateix, si un equip anul·la aquestes peces, el Madrid està perdut.

Ancelotti és un home tranquil i no el preocupa gaire que la vistositat no arribi immediatament, encara que contra l'Elx, el Madrid està obligat a exhibir una mica més que gols. L'ocasió es presenta propícia, de fet, l'equip il·licità és un dels candidats al descens i en la tornada a primera no ha aconseguit cap victòria. Però somiar és gratis i el seu tècnic, Fran Escribá, ho fa públic: “Tenim possibilitats de guanyar el Madrid”, va dir, un fet que si es consumés seria una de les grans bombes del curs. A més, l'estadi de l'Elx no és precisament un dels més propicis històricament per als blancs –sis victòries dels locals i set dels visitants.

Pel que fa al Madrid, tornen a la convocatòria Casillas, Varane i Coentrão. Marcelo i Bale en segueixen al marge. El gal·lès, segons paraules d'Ancelotti, estarà a punt per al gran derbi del dissabte contra l'Atlético. Per cert, en la roda de premsa l'italià es va ficar on no el demanaven manifestant la seva “sorpresa” en veure jugar l'equip de Tata al contraatac, volent posar d'aquesta manera el seu gra de sorra per intentar alimentar el debat.

RETORNS

Per part dels blancs, tornen a la convocatòria Casillas, Varane i Coentrão
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)