Sabadell

Punts per començar de zero

Sabadell. El conjunt arlequinat, encara amb la ressaca d'una difícil pretemporada, necessita la victòria per treballar amb certa tranquil·litat ara que comença a recuperar lesionats

Un contrincant de perfil baix que no guanya fora de casa i un escenari, la Nova Creu Alta, on als rivals se'ls fan molt costa amunt els partits són dos factors que podrien portar els arlequinats a sumar tres punts avui. L'objectiu és el més important; com s'aconsegueixi no ho és tant encara. Tot i que Salamero ha afirmat recentment que la seva intenció és jugar bé, l'equip encara no disposa de tots els efectius. Avui el que necessita, diuen els protagonistes, és una victòria per treballar sense urgències ara que comencen a recuperar-se alguns dels homes importants.

“Potser l'equip no està en el seu millor moment, però hem superat una fase de cohesió i crec que els resultats ens ajudaran molt perquè tothom comenci a treballar de zero amb un ambient de tranquil·litat i seguretat”, afirma Javi Salamero, conscient que els punts seran la base perquè l'equip no s'angoixi.

Rival enganyós

El tècnic aragonès, però, no es refia gens de les característiques d'un rival, el Jaén, que ha perdut els tres partits que ha disputat a domicili, però que ha deixat bones sensacions. “És un bon equip. Els resultats no li han arribat, però el concepte de joc és bo, i ofensivament ofereix moltes alternatives”, diu, com a advertència del tipus de partit que els espera: “Hi haurà força alternativa en el joc perquè en les transicions són ràpids. No serà com el partit de l'Eibar, que va ser un monòleg atacant nostre.”

Antonio Hidalgo i Paco Sutil són les dues grans novetats d'una llista de dinou homes. El migcampista granollerí encara no està del tot a punt físicament, mentre que Sutil ja fa temps que s'entrena al mateix ritme que els seus companys. Qui no ha entrat en la convocatòria però està a punt de fer-ho és Espasandín, que oferiria relleu en el lateral esquerre a Javi Barral, en un lloc que el cos tècnic ha anat variant. L'expulsió de Cristian la jornada passada donarà avui la banda esquerra a l'exjugador del Guadalajara.

Les incògnites en l'onze arriben de mig camp endavant. Entre Aníbal, Edgar i Tamudo sortirà un punta, o fins i tot dos, i a les bandes, si no hi ha cap sorpresa, repetiran Gato i Collantes. És probable que Salamero doni la clau del mig del camp a Juanjo i Longás per dotar l'equip de control de pilota: “La nostra idea és tenir la possessió i profunditat al davant”, reconeix.

A PUNT

Sutil i Hidalgo són les novetats que s'afegeixen a Olmo, que torna a entrar en la llista
El Jaén és un bon equip; els resultats no li han arribat, però el joc és bo
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Necessitem puntuar després de tres sortides i tres derrotes. No ens podem despenjar
Manolo Herrero
entrenador del jaén
Potser l'equip encara no està en el seu millor moment, però els resultats ens ajudaran molt a començar de zero
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)