Sabadell

Dissabte de resurrecció

Sabadell. Contra el Jaén, Jesús Olmo va tornar a jugar i va superar un suplici que ha durat 515 dies fora dels terrenys de joc. El tendó d'Aquil·les ha martiritzat el central, que ha estat operat dos cops

515 dies, un darrere l'altre, ha passat Jesús Olmo fora de la competició. El central barceloní ha passat un autèntic suplici durant un any i mig per culpa d'una lesió al tendó d'Aquil·les que semblava no tenir final. Però totes les dificultats que ha passat al costat de recuperadors, metges, cirurgians i psicòlegs, a més de tots els companys, van quedar enrere dissabte, quan en el minut 82 va sortir per substituir Javi Barral i la Nova Creu Alta el va ovacionar com es mereix.

“He notat pessigolles a l'estómac abans d'entrar al camp”, va explicar dissabte després de sortir de la dutxa com l'home més feliç del món: “No pensava en res mentre jugava. Amb la victòria ha estat un dia perfecte.” Una perfecció que arriba després de dues operacions. Semblava una tendinitis quan es va començar a manifestar a la meitat del seu primer curs a la Creu Alta, però finalment ha estat molt més seriós.

Renovació per dos anys

Contra el Celta a casa, el 5 de maig del 2012, Olmo va dir prou. Després de molts partits d'anades i vingudes, el jugador va haver de ser substituït en el minut 68 i ja no hi tornaria fins la setmana passada. Just després d'aquell partit, la direcció esportiva i el jugador van deixar embastada la renovació per dos anys. Així el jugador tindria la seguretat d'operar-se i tornar a jugar un cop comencés la nova temporada. Olmo va passar pel quiròfan de l'hospital universitari Mútua de Terrassa el 28 de maig. La recuperació, amb algunes complicacions, anava més aviat lenta, ja que la temporada següent va començar i el jugador no acabava de fer net. Però tot es va torçar del tot quan a principi del 2013, mig any després, el central va haver de sortir amb les crosses de l'entrenament. Mal senyal. De nou una altra operació, aquesta vegada a càrrec del doctor Cugat, amb la supervisió del metge Jorge Ramírez (el Sabadell va canviar de metge d'una temporada a l'altra), i tornar a començar.

“Em cauen les llàgrimes quan faig la convocatòria i no el puc incloure”, va afirmar Salamero abans que fa quinze dies l'inclogués per viatjar a Los Pajaritos. Pell de gallina, doncs, quan Jesús Olmo, dissabte, en el 515è dia, va ressuscitar.

La seva tornada em fa molt feliç. S'ha cuidat molt i ha estat un exemple de constància
Javi Salamero
Entrenador del Sabadell
Amb la victòria ha estat un dia perfecte. Ara només em centro a continuar jugant
Jesús Olmo
Central del Sabadell
No pensava en res quan jugava. Estava nerviós. Quan estava a punt de sortir, a la banda, tenia pessigolles a l'estómac
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)