Sabadell

Tamudo continua la història

Sabadell. El conjunt arlequinat s'ha caracteritzat tradicionalment pel fet de treure profit de jugadors veterans procedents de primera. La contractació de Tamudo és rendible en molts àmbits

Tradicionalment, el Sabadell és un club que ha rendibilitzat l'experiència. L'època més reeixida del conjunt arlequinat, la de finals dels seixanta amb la disputa de la copa de Fires, va tenir homes com ara Isidro (arribat del Madrid als 30 anys), Marañón (Barça, 29), Zaballa (Barça, 30) i Muñoz (Espanyol, 30) en un moment en què les carreres esportives s'acabaven abans. Tot i que al llarg de la història també ha tingut la seva cara B, ja que en el descens del 93 van ser protagonistes jugadors com ara N'Kono (Espanyol, 35) i Zúñiga (Sevilla, 31), els arlequinats aquest any s'han aferrat a aquesta filosofia. La contractació de Raúl Tamudo de moment satisfà tothom. Un doblet diumenge passat per assegurar la victòria en un duel directe, contra el Jaén.

“És que és boníssim”, exclamen a dins del vestidor arlequinat. Tamudo fa 25 dies que s'entrena amb el grup, i tot i que encara està buscant el punt físic ideal –se'l va veure un pèl lent en una passada a l'espai de Longás–, Salamero s'ha afanyat a alinear-lo. “Físicament cada dia em vaig trobant millor. Amb els partits vaig agafant el ritme”, anunciava després del partit de dissabte passat, en què reconeixia que l'últim gol (86') no el va celebrar perquè estava cansat: “Feia molt de temps que no jugava tant, i per això no vaig ser gaire efusiu”, va dir.

Prop de casa

El fet de ser a prop de Barcelona ha permès al Sabadell atraure al llarg de la història molts veterans amb passat a primera. “És un privilegi continuar jugant professionalment al costat de casa. Vull agrair al Sabadell el fet d'haver-me donat l'oportunitat”, va dir el de Singuerlín.

De moment, companys, afició i cos tècnic estan satisfets amb la incorporació del davanter. I ho estaran si també continua la seva pròpia història.

És un privilegi poder continuar jugant al costat de casa com a professional
Raúl Tamudo
davanter del sabadell
Físicament cada dia estic millor. Fa 25 dies que treballo amb l'equip, però és amb els partits que vaig agafant el ritme

L'experiència, un grau també fora del camp

En el penal que va significar el segon gol, Gato va tenir el detall de cedir el quart penal consecutiu, en quatre partits, a Aníbal. Tamudo va adonar-se'n i va felicitar l'atacant alacantí amb un petó al front. De la seva experiència, el Sabadell també aspira treure'n rèdit fora dels terrenys de joc, tal com fan altres veterans com ara Moha i Antonio Hidalgo, garants ara mateix d'una plantilla sòlida. “Estic content pels gols, però sobretot pel que signifiquen. El partit l'hem guanyat gràcies als companys, que m'ho han posat molt fàcil. Vull agrair-los-ho des d'aquí”, va manifestar Tamudo, que alhora també és crític amb el joc actual del conjunt arlequinat: “Estem al principi, encara, i hem de millorar. Tenim marge per fer-ho, però si anem guanyant els punts a casa, millor.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)