Sabadell

Salamero endevina la tecla

Sabadell. El tècnic ha trobat el sistema tàctic i l'onze titular ideal havent superat unes primeres jornades plenes de dubtes sobre la identitat de l'equip

La rotunda victòria contra el Jaén de fa dues jornades va donar a Javi Salamero l'excusa perfecta per repetir onze inicial per primera vegada en tot el curs. Contra el Girona la jugada va sortir perfecta, perquè tot i no aconseguir la victòria, els arlequinats van mostrar una bona cara durant els 90 minuts, un fet que no havia passat fins ara. El tècnic durant les primeres jornades havia provat diferents sistemes (4-2-3-1, 4-1-4-1 i ara 4-4-2) i havia variat jugadors (26 jugadors utilitzats), però contra el Girona per fi es va veure un equip amb una identitat marcada.

Abans de la victòria contra el Jaén, Salamero va dir que el conjunt necessitava una victòria per poder treballar amb tranquil·litat. El tècnic la va encertar perquè amb la rehabilitació de Tamudo i la inèrcia d'un equip que ha renovat tota la línia defensiva d'un any per l'altre, i sobretot amb la tranquil·litat en la classificació, ja dóna mostres de solidesa. “Estem en un bon moment i ara el que volem són els tres punts contra Las Palmas”, deia Juan Collantes, golejador a Montilivi.

El problema, si se'n pot dir així, que tindrà Salamero a partir d'ara serà encabir Hidalgo, un dels millors jugadors de la plantilla amb molta jerarquia en el vestidor. “Ens aporta un registre més que no tenim”, deia Salamero que enumera les virtuts del jugador: “Té la pilota, defensa, aporta intensitat, té jerarquia i una disciplina tàctica que encomana als companys.”

POCA SOLIDESA

En set jornades disputades, tres sistemes de joc diferents i 26 jugadors

HIDALGO

El repte serà encabir un dels millors jugadors de la plantilla amb jerarquia

Paco Sutil debuta d'arlequinat

L'exextrem del Múrcia va debutar abans-d'ahir amb la samarreta del Sabadell tot i haver fitxar el 18 d'agost passat. El jugador no ha tingut cap lesió i ha passat aquest mes i mig readaptant el seu físic a la competició perquè va arribar molt fora de forma. Sutil, a Montilivi, va substituir Aníbal, va disputar 18 minuts i va ocupar la banda esquerra fins que va entrar Arteaga; aleshores ho va fer de segona punta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)