Sabadell

El vestidor, més unit que mai en l'etapa ‘post-Paz'

Sabadell. Després de la tensió viscuda la temporada passada amb el cas Paz, els jugadors arlequinats viuen un moment tranquil de portes endins

La sacsejada causada pels enfrontaments continus al vestidor al final de la temporada passada ha quedat enrere. Amb els bons resultats i el tarannà conciliador del nucli dur de la plantilla, la sensació de comunió al vestidor queda més patent que mai. El lideratge d'homes com Antonio Hidalgo, Pablo Ruiz i Moha fora del terreny de joc ha permès estirar del carro quan han començat a anar mal dades. D'altres com Aníbal, Collantes i Juanjo ho han fet amb el futbol que surt de les seves botes.

“Sempre hem estat un grup professional que ha estat tan unit com ha sigut possible”, afirma el capità Antonio Hidalgo que reconeix: “A partir d'ara la convivència és molt bona i la relació entre els jugadors és genial, encara que hi haurà qui estarà més o menys content pels minuts que tingui.”

Època convulsa

La història de Paz al Centre d'Esports Sabadell estava escrita abans de l'arribada de Salamero. El jugador havia estat acusat pels mateixos companys de vendre's en diversos partits de la temporada passada, fet que va acabar sortint a la llum mesos després, i el nucli de la plantilla s'hi va enfrontar. Els xocs van ser habituals en la convivència fins i tot amb l'entrenador de llavors, Lluís Carreras. “Després del partit contra l'Hèrcules [Marca va destapar escoltes telefòniques que inculpaven el central, ara al futbol israelià], vaig decidir que havia de marxar”, va dir l'extècnic del Sabadell el dia que anunciava el seu adéu.

La tensió era tan irrespirable que alguns jugadors com ara Moha van supeditar la seva continuïtat com a arlequinat a la marxa de Paz de la Nova Creu Alta. “Vaig tenir contacte amb els jugadors importants abans de la meva decisió respecte a Abraham Paz”, va dir Salamero en l'entrevista a aquest diari la setmana passada. “El jugador va sortir i m'he trobat un vestidor predisposat a la feina amb ganes que les coses funcionin. Tenim molt bona gent, molt propera i agradable en el tracte”, va afegir.

Hem estat un grup professional que sempre ha estat tan unit com ha sigut possible
Antonio Hidalgo
capità del sabadell
Ara la convivència és molt bona i la relació entre els jugadors és genial, encara que hi haurà qui estarà més o menys content
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)