Sabadell

Remeis contra la qualitat

Sabadell. Els arlequinats preparen un partit amb una alta càrrega defensiva per contrarestar el talent dels homes destacats d'un Las Palmas que arriba amb dues victòries a domicili

Durant tota la setmana l'equip ha estat preparant l'antídot ideal per combatre la qualitat dels homes de tres quarts en endavant del Las Palmas. El conjunt arlequinat ja comença a salivar pensant en un tercer partit consecutiu sense caure derrotat, i sobretot imaginant on el portarien els 14 punts en cas que aconseguís la victòria. Per això haurà de tenir un rigor defensiu màxim, perquè els Apoño, Valerón, Alemán i companyia no els vacunin.

“Crec que no serà un partit com el de copa”, va dir Javi Salamero referint-se a un matx marcat sobretot per les anades i vingudes que van acabar beneficiant els canaris: “No ens passarà el mateix perquè, en primer lloc, ja estem alerta. En segon lloc, venim d'un partit d'anada i tornada que no em va agradar gaire. I, per acabar, perquè tenen problemes quan el rival es posa en la defensa estàtica.” Abans-d'ahir, Lobera avisava que el Sabadell deixava uns espais que creia que el seu equip podia aprofitar. Salamero n'és conscient i, a més a més, pensa que avançar-se abans serà qüestió de vida o mort: “A ells els costa molt posar un ritme alt quan la defensa de l'equip contrari ja està col·locada.”

Molts canvis en l'onze

Hi ha un secretisme màxim sobre l'onze de Javi Salamero, que no va voler donar pistes ni en l'entrenament ni a la sala de premsa. El tècnic va anunciar canvis en gairebé totes les línies, per bé que ja té una plantilla llarga i amb qualitat: “Ara tenim 22 futbolistes disponibles que personalment trobo que estan a un nivell molt bo”, deia l'aragonès, que enumerava els avantatges de tenir tothom competint: “De vegades cal dosificar esforços, cal tenir competitivitat i s'ha de donar confiança als jugadors. Volem tenir tothom estimulat.” És probable que el tècnic aposti per la feina i la disciplina tàctica d'Hidalgo al mig del camp, i per deixar a la banqueta l'anarquia de Longás. Sembla, però, que la columna vertebral de l'equip no es tocarà, ja que els dos centrals (Olivas i Carlos) estan en un bon moment de forma, igual que Juanjo, peça cabdal de l'equip. A dalt, pot canviar l'acompanyant de Tamudo, i a les bandes Arteaga o Sutil entraran en l'onze.

Lobera, en canvi, no acaba de trobar el seu onze tipus, però avui donarà la clau de l'equip a Apoño, que ja es va assentant a mesura que passen les jornades. L'exentrenador del Terrassa apostarà per la velocitat de Nauzet Alemán i la confusió que pot generar un davanter com és Aranda, que sovint juga per les bandes.

ONZE

Salamero va avisar que hi hauria canvis per tenir la gent alerta
En la copa vam patir per aconseguir la victòria. Haver guanyat no assegura res en absolut
Sergio Lobera
entrenador del las palmas
A ells els costa molt posar un ritme alt quan la defensa de l'equip contrari ja està col·locada
Javi Salamero
entrenador del sabadell
De vegades cal dosificar esforços, cal tenir competitivitat i s'ha de donar confiança als jugadors. Volem tenir tothom estimulat

RIGOR DEFENSIU

L'equip ha estat preparant l'antídot contra Valerón i companyia

Nauzet es va disculpar i jugarà

El porter canari va ser protagonista durant la setmana perquè Javi Salamero el va fer fora en l'entrenament de dimecres per haver-se discutit amb membres del cos tècnic. Tot i així, el tècnic va dir ahir que el porter s'havia disculpat i que jugaria avui. “Ho hem tractat a nivell individual i col·lectiu, i és molt lògic que quan estàs en família i convius tantes hores, en algun moment hi hagi algun episodi d'aquests”, va manifestar l'entrenador, que reconeix que el va fer fora per prudència: “Per si en alguna pilota dividida o en alguna jugada pogués passar alguna cosa.”

A més, Salamero va lloar el porter: “No serà l'última vegada que passarà. Això també diu molt del caràcter i de la competitivitat del jugador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)