Sabadell

Nauzet, imbatut a la Nova Creu Alta

Sabadell. En tres dels quatre partits disputats a casa, els arlequinats han aconseguit deixar la porteria a zero

No serà el més atractiu per al públic, però sí el més eficient per a l'equip. I tothom vol guanyar. El Sabadell aquesta temporada només ha encaixat gols en un partit a casa i aquesta ha estat la millor font de punts per als de Javi Salamero. “És important perquè, en aquesta categoria, si aconsegueixes avançar-te en el marcador, tens molt de guanyat”, diu l'entrenador del Sabadell, que contra el Las Palmas es va arriscar canviant la defensa. Kiko Olivas va ser suplent i Barral va sortir de la llista. “No s'han de veure més fantasmes, volíem tenir tothom alerta i per això hem donat minuts a jugadors que no n'han tingut tants”.

Contra el Dépor, l'única relliscada

El partit contra el Deportivo (0-3) ha estat l'únic partit en què el Sabadell ha encaixat a la Nova Creu Alta aquesta temporada. Contra el Mallorca, els arlequinats van guanyar 4-0, mentre que també van aconseguir una victòria contra l'Eibar (1-0 de penal) i el Jaén (3-0). Només un empat, el de dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)