Sabadell

Una rauxa controlable

Sabadell. Juanjo Ciércoles està entre els jugadors que més targetes reben per partit, un aspecte que no esborra la seva vàlua dins de l'esquema arlequinat

De les entranyes del barri de Bellvitge, a l'Hospitalet del Llobregat, va sorgir un migcampista que interpreta el joc de toc i de destrucció amb la mateixa destresa. L'Espanyol no el va voler, i ho va aprofitar el Sabadell de Lluís Carreras, que va fer d'ell un referent. Tothom n'està molt content ara que ha tornat d'una lesió muscular, l'equip ha notat el seu concurs i les grans estadístiques defensives són en gran part gràcies a ell. Però ja ho diuen, que ningú no és perfecte, i els números també ensenyen una imperfecció de Juanjo que tothom li aconsella millorar per fer d'ell un home encara més decisiu.

Juanjo Ciércoles és un dels jugadors amb la mitjana de targetes més alta de la lliga (0,8 per partit). En quatre dels cinc xocs que ha jugat ha marxat a la dutxa amb una groga. Podria semblar lògic per la posició i el rol que ocupa, però algunes han estat evitables, producte de la rauxa i la tensió. Per exemple a Girona, una puntada de peu en el minut 15 a 50 m de la porteria el va condicionar per a la resta del matx.

“Infravalorat”

Al vestidor, Juanjo té el reconeixement de tot l'equip. Salamero l'ha posat sempre que ha pogut i el capità, Hidalgo, el considera una peça cabdal. “Crec que han infravalorat molt Juanjo durant molt de temps. És un jugador de primera divisió, tot i que reconec que no sóc objectiu per l'estima que li tinc”, afirma Hidalgo, que afegeix: “Fa quatre anys que és aquí, és fonamental i amb ell creixem.” Ciércoles va signar aquest estiu per tres temporades amb el Sabadell i, tot i l'interès de diversos clubs de segona, va decidir quedar-se a prop de casa.

Jugador
Targetes per partit
Nombre de targetes
Bigas (Mallorca)
1
6 targetes grogues
Aythami (Las Palmas)
1
3 targetes grogues i 1 vermella
Culio (Deportivo)
0'8
4 targetes grogues i 1 vermella
Dani Torres (Jaén)
0'8
4 targetes grogues
Juanjo (Sabadell)
0'8
4 targetes grogues
Aitor Sanz (Jaén)
0'8
3 targetes grogues i 1 vermella
Timor (Girona
0'7
4 targetes grogues
Fa quatre anys que és aquí, és fonamental en els nostres esquemes i amb ell creixem
Antonio Hidalgo
capità del sabadell
Crec que han infravalorat Juanjo durant molt de temps. És un jugador de primera divisió, tot i que reconec que no sóc objectiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)