Sabadell

Arribar, marcar i defensar

Sabadell. Els arlequinats buscaran avui a l'Arcángel avançar-se aviat per tal de poder especular amb el resultat. Salamero tornarà a alinear l'onze que li va donar uns grans resultats

Amb la disfressa de gat vell, el Sabadell viatja cap a Còrdova per trencar una mala dinàmica ja d'orígens prehistòrics. Els arlequinats tindran dues oportunitats en dues setmanes per aconseguir la primera victòria de la temporada a fora de casa. “Tot el que no sigui guanyar no ens serveix. L'equip ha de sortir per la victòria”, afirmava ahir Javi Salamero, conscient de les “dificultats” que els posarà un rival tocat de moral.

La recepta per endur-se els tres punts és l'abecé de molts equips a domicili. Els arlequinats s'han posat com a objectiu marcar abans que el rival per poder defensar-se amb el resultat a favor. “Tenim l'assignatura pendent a fora de casa de marcar primer per poder especular amb el resultat”, va reconèixer ahir Salamero, que troba més motius per plantejar un partit més aviat gos: “Ells han tingut mals resultats i el temps els pot jugar en contra.” Els andalusos, a un pas d'entrar a la zona alta, s'han desplomat després de dues derrotes seguides contra Las Palmas i el Lugo.

Un rival defensiu

El plantejament previst per Salamero i Olmo té sentit per les característiques del rival. “El Còrdova no té gaires fissures en l'aspecte defensiu. Tot i això, nosaltres generem ocasions en tots els partits”, descrivia el primer entrenador del Sabadell. Només hi ha dos equips en la lliga que hagin encaixat més que el conjunt entrenat per Pablo Villa (6 gols): el Deportivo, amb quatre, i l'Alcorcón, amb cinc. Per aquest motiu, i perquè és un equip amb poca pólvora al davant (no arriben ni a un gol per partit de mitjana), la cessió del protagonisme atacant sembla que serà l'habitual en el partit d'avui. Per guanyar el primer partit del curs a domicili, el cos tècnic tornarà a fer rotacions, però per deixar les coses com estaven. Es preveu que l'equip torni a les dues puntes amb Aníbal i Tamudo, i que això comporti la desaparició de la titularitat de Longás, més intermitent fora de casa. La parella de centrals serà l'habitual perquè Crespí ha quedat fora de la llista (va sortir des de l'inici la setmana passada) igual que Sutil i Javi Barral. La sorpresa a la convocatòria és la tornada de Sotan Tanabe, inèdit a partir de la jornada 3, però amb una millora palpable en els entrenaments.

Villa, sense dubtes

El Còrdova es planteja el partit d'avui com un punt d'inflexió en l'inici de curs. Pablo Villa dóna suport als seus jugadors: “Quan les coses no van bé, tot et porta a confiar més en la feina que fas i en els teus homes.”

MÉS CANVIS

Sotan Tanabe ha tornat a la llista després d'una bona setmana d'entrenaments
Quan les coses no van bé, tot et porta a confiar més en la feina que fas i en els teus homes
Pablo Villa
entrenador del CÒRDOVA
Tot el que no sigui guanyar no ens serveix. L'equip ha de sortir per la victòria
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Tenim l'assignatura pendent a fora de casa de marcar primer per poder defensar-nos i especular amb el resultat

ANGOIXA RIVAL

El Còrdova ha perdut dos partits seguits i no té tanta brillantor en atac

Espasandín té l'alta, però no viatja

Javi Salamero es preguntava la setmana passada per què els metges no havien donat l'alta mèdica a Espasandín si el jugador s'estava entrenant amb normalitat. Els processos per rebre l'alta mèdica es van acabar aquesta setmana, perquè el jugador ja ha obtingut l'alta administrativa però en canvi no ha pogut ser convocat per culpa d'unes molèsties que ha sentit en els últims entrenaments. També abans-d'ahir va notar un contratemps Jesús Olmo al bessó de la cama dreta, però el jugador ahir ja es va entrenar amb normalitat –amb la cama embenada, això sí– i va ser convocat amb els 17 jugadors restants. L'equip va dinar al bar de davant de l'estadi i va marxar en TAV en direcció Còrdova.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)