Sabadell

Sense els resultats però amb una fórmula

Sabadell. L'equip arlequinat va encadenar a Còrdova la tretzena jornada sense vèncer lluny de la Nova Creu Alta, però l'equip torna avui a la feina amb el convenciment que, repetint la bona imatge de dissabte passat, pot vèncer a Lugo

El Sabadell ha heretat de la temporada passada la dificultat per sumar lluny de casa. El conjunt arlequinat, de fet, encara no ha aconseguit cap victòria fora de la Nova Creu Alta, on ha encadenat tretze partits sense guanyar: ha sumat quatre punts dels últims 39 en joc a domicili. Val a dir, això sí, que els de Javi Salamero tornaran a tenir una oportunitat per trencar aquesta tendència el cap de setmana que ve, en què visitaran el camp del Lugo. La fita de vèncer l'Anxo Carro no serà pas fàcil, ja que els gallecs, que són tercers, s'hi han fet forts: han guanyat quatre dels últims cinc partits.

Tot i que els precedents van en contra del Sabadell, l'equip té raons per pensar que la pròxima cita pot servir per trencar aquesta ratxa. El millor argument és la imatge que va mostrar dissabte passat en la visita a Còrdova, en què només una jugada de mala fortuna que va acabar en penal, i també la falta de definició en els últims metres, va apartar els de Salamero d'un resultat millor. El camí, però, està marcat: jugar amb la mateixa intensitat que al Nuevo Arcángel. I és que si es generen tantes oportunitats com al feu del Còrdova és una qüestió de probabilitat que la pilota acabi entrant. Amb tot, el Sabadell, que avui torna als entrenaments, prepararà la cita de diumenge que ve amb la idea que s'ha d'apostar per una fórmula similar, tal com va afirmar Manuel Gato després del partit de dissabte: “S'ha fet un bon treball i aquesta és la línia a seguir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)