3a divisió FEF

La Pobla allarga el mal del Rubí que cau de la promoció

Gols psicològics. La Pobla va avançar-se aviat (2') i va sentenciar abans del descans

pobla m.3


rubí0


POBLA MAFUMET: Aleix Manzano, Marc Durán (Bueno, 65'), Eric Via, Joaqui, Miki Ramírez (Roca, 67'), Bicho, Bertomeu, Diakhité, Kike Tortosa (Rita, 79'), Iván Giménez i Sergi.

RUBÍ: Del Rio, Kiki (Àlex Pla, 60'), Aitor, Capó, Fontanils, Cervantes, Ferran Vila (Muela, 71'), Héctor (Raventós, 60'), Forgas, Roger i Collado.

GOLS: 1-0 (2') Bertomeu. 2-0 (40') Kike Tortosa. 3-0 (81') Sergi.

ÀRBITRE: Paez Brines. Als locals Via, Bicho, Bertomeu, Diakhité, Iván Giménez i Jordi Roca; als visitants Kiki, Héctor i al' entrenador Martí Cifuentes.

PÚBLIC: 150 persones al Municipal de la Pobla.

INCIDÈNCIES: Un xoc entre Marc Duran i Miki Ramírez els va portar a l'hospital on ahir se li van fer observacions.

COMENTARI: La Pobla va dominar el partit de cap a fi i no va deixar cap opció al Rubí que ho va veure molt difícil sobretot a partir del gol abans del descans de Kike Tortosa, en un u contra u amb Del Rio. També va ser un cop per als visitants el gol de Bertomeu que va avançar els seus superant la sortida del porter només començar (2'). A la segona part, a diferència de la primera, el Rubí gairebé no va tenir ocasions, només un xut de Ferran Vila que Aleix Manzano va enviar a córner. Ja a les acaballes, Sergi va rematar una centrada posant la cirereta al pastís.

violant casas

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)