Sabadell

Salamero se la juga a Alacant

Sabadell. Trontolla la figura de l'entrenador, a qui una derrota contra l'Hèrcules deixaria molt tocat. El consell ja es planteja la destitució, però el president Sakamoto tindrà l'última paraula

Javi Salamero té el crèdit limitat a Sabadell. La mala imatge que va oferir l'equip dissabte passat ha obligat la junta directiva a replantejar-se la situació del tècnic, que viurà a Alacant les hores més intenses des que és entrenador del Sabadell. Una derrota o un mal partit contra l'Hèrcules aquest diumenge obligaria a reunir-se la junta directiva per discutir si l'aragonès és realment l'entrenador més adient per ocupar la banqueta del Sabadell.

Així ho va manifestar ahir Ignasi Lúquez, vicepresident primer de l'entitat arlequinada. “Tenim confiança en l'entrenador perquè si no, no hi seria, aquí. Però han de venir els resultats de seguida. Al final, i parlant amb la gent que hi entén de futbol, tothom ho diu: quan entres en una mala dinàmica, és molt complicat sortir-ne. I encara hi som a temps”, va dir el directiu, que va voler aclarir que no es tracta d'un ultimàtum cap al seu tècnic.

El paper de Sakamoto

“No hi ha urgències. Anem pas a pas. L'única urgència és guanyar diumenge”, va afirmar Lúquez. I si no es guanya? “Haurem de mirar què passa i parlar-ne en el consell. El partit de diumenge és clau, més que res perquè la sensació de dissabte va ser molt decebedora.” I hi va afegir: “Aquesta sinergia l'hem de canviar automàticament. Hem d'empènyer tots. Si el partit de diumenge surt bé, doncs endavant.”

Passi el que passi diumenge, Sakamoto tindrà l'última paraula. L'aposta per Salamero va ser cosa del president, amb el suport d'un dels consellers de més confiança, Masato Horita. De fet, Horita ha estat clau darrerament perquè la figura de Salamero es faci forta dins del club, just quan va començar a ser discutit pels jugadors i per part de l'entorn.

Nova promoció

Les declaracions de Lúquez van ser en una roda de premsa per presentar una promoció amb marcadorint.com, empresa regentada pel periodista sabadellenc Àxel Torres. Aquest web regala des d'ahir i fins al 18 de desembre una samarreta oficial del Sabadell als cent primers que es facin socis. Els preus dels carnets seran proporcionals al nombre de partits restants.

Tenim confiança en el tècnic, però han de venir els resultats. La urgència és guanyar diumenge
Ignasi Lúquez
vicepresident primer del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)