Sabadell

Tensió de portes endins

Mala maror. Salamero va retreure a la plantilla que no li hagi donat suport públicament després dels últims mals resultats en un dels darrers enfrontaments amb els jugadors

Com que Javi Salamero va ser una aposta personal de Keisuke Sakamoto i Masato Horita se sent fort al club i el vestidor. Així ho va fer saber el tècnic als seus jugadors en la reunió posterior al partit de dissabte passat contra l'Alcorcón. Va ser un capítol més en el seguit d'enfrontaments que han protagonitzat la plantilla i el tècnic en les últimes setmanes. En aquest cas, Salamero també va recriminar als seus homes la falta de suport públic després de la derrota contra l'Alcorcón, en què alguns jugadors van demanar reflexió per part de tots –cos tècnic inclòs– per solucionar la crisi de resultats.

Javi Salamero va acabar molt emprenyat per les observacions dels seus jugadors, que van començar a Gijón fa dos diumenges. “Hem de reaccionar perquè no podem continuar així. Què passarà quan no guanyem a casa?”, es preguntava Juan Collantes, enfadat, a El Molinón. I va passar. “L'Alcorcón ens ha superat en tots els aspectes. Hem estat tots malament. Del primer de la plantilla, el cos tècnic a l'últim de la grada hem de reflexionar i veure què estem fent malament”, afirmava Nauzet a la zona mixta de la Creu Alta dissabte passat.

La figura del tècnic

Nauzet no es va voler mullar sobre la idoneïtat de l'entrenador. “Jo no sóc qui per valorar-la”, però va donar un missatge unitari: “No és qüestió de debatre la confiança. Nosaltres som un equip i hem d'estar tots junts.”

Salamero també se sent discutit per part de la premsa i l'afició que critica a les xarxes socials i a les grades, on ja hi va haver xiulets i queixes. “Jo no vull convèncer ningú. El que hi vulgui creure que hi cregui, qui vulgui ajudar que ajudi i qui vulgui remar en el sentit de l'equip que ho faci.”

El de diumenge no va ser l'única enganxada de Salamero amb l'equip. Ja en la primera setmana, en què el Sabadell va estar en descens, alguns pesos pesants del vestidor s'hi van enfrontar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)