Sabadell

Autocrítica per reprendre el bon camí

Sabadell. Juanjo, que relata que el vestidor està tocat, creu que la solució és avaluar les mancances i polir-les

La tensió es nota a Sabadell després que l'última derrota a casa contra l'Alcorcón hagi deixat l'equip tocat i en zona de descens. Més enllà del resultat, la imatge mostrada ha generat crítiques d'alguns sectors de l'entorn arlequinat, que es qüestionen la figura del tècnic, Javi Salamero. De fet, el mateix vicepresident del club, Ignasi Lúquez, va parlar de la urgència de guanyar diumenge, fet que deixa entreveure que l'entrenador es juga una gran part del seu crèdit al camp de l'Hèrcules.

La plantilla no és ni de bon tros aliena a l'ambient que es respira, però treballa centrada ja en la cita de diumenge. Així ho va deixar entreveure ahir el mig Juanjo Ciércoles: “Estem fotuts, perquè no ens surten els resultats i hi ha la sensació aquella de voler però no poder. En tot cas, hem d'estar tranquils i mirar d'aconseguir els tres punts al més aviat millor.” L'eina que Juanjo considera idònia per tirar endavant és l'anàlisi crítica de la feina que fa el bloc: “S'ha de pensar què ha fallat per no tornar-ho a repetir. Cal fer autocrítica.” D'altra banda, respecte a la qüestionada figura de Javi Salamero, el migcampista es manté al marge. “Nosaltres ens aïllem dels rumors i el que es digui de dalt és cosa d'ells, perquè hem d'estar tranquils”, va afirmar el de l'Hospitalet, que tot i això creu que cal fer costat a l'entrenador a les verdes i a les madures: “Hem d'estar al cent per cent amb el mister.”

Un contrincant tocat

Si la situació del Sabadell és delicada, la del seu pròxim rival és encara més dolenta. L'Hèrcules rebrà diumenge els arlequinats (17 h) encallat en la penúltima posició, i havent sumat tres punts menys. Els alacantins, de fet, només han guanyat un dels últims deu partits, fa dues jornades contra el Las Palmas, i intentaran repetir la fita de vèncer a casa per segon cop consecutiu.

Els vallesans, per la seva banda, volen trencar una dinàmica de quinze partits sense imposar-se a domicili. Juanjo, que explica que quan agafes una mala rutina “és difícil sortir-ne”, adverteix del nivell del rival. “Veient el nom i l'experiència dels seus jugadors, m'estranya veure l'Hèrcules a sota”, va afirmar el mig, que té clar quina és la solució per fugir de la cua, tot i ser conscient que no sempre es pot aplicar: “Sumar els tres punts i sortir sempre a guanyar.”

UN RIVAL EN CRISI

L'Hèrcules ha sumat tres punts menys que el Sabadell i també se la juga
Estem fotuts, amb la sensació de voler i no poder. Sempre s'ha de ser autocrític i pensar què és el que falla per evitar que es repeteixi
Nosaltres ens aïllem dels rumors i del que es digui des de dalt. Hem d'estar al cent per cent amb el ‹mister›
Juanjo Ciércoles
migcampista del sabadell

Recurs del club contra una multa que considera fora de lloc

El Sabadell està contrariat amb una de les decisions que ha pres aquesta setmana el comitè de competició arran d'un fet molt comú als estadis però que, pel fet de ser intranscendent, no sol tenir cap conseqüència. En l'últim partit, un aficionat va retornar una pilota al camp i va obligar a aturar el joc en el minut 9. Per aquesta estranya raó, l'àrbitre, Jesús Muñoz Mayordomo, va expulsar el delegat del Sabadell, Rafael Gálvez. El club, que considera que la decisió del col·legiat estava fora de lloc i no es corresponia amb la normativa, va presentar al·legacions i la sanció al delegat va ser retirada. A canvi, però, el comitè de competició ha establert una multa de 3.000 euros a l'entitat i un advertiment de clausura de la Nova Creu Alta. Aquesta decisió ha estat rebuda amb estupor pel club arlequinat, que presentarà un recurs per evitar la multa. El mateix Rafael Gálvez explicava ahir quins passos se seguiran: “Presentarem al·legacions al comitè d'apel·lació perquè aquesta sanció no s'entén, ja que el que va passar no és cap negligència del club ni va ser intencionat o reiterat. Si no prospera, ho portarem al Comitè de Disciplina Esportiva. Arribarem fins on sigui necessari, perquè no és just.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)