Sabadell

El José Rico Pérez dicta, de nou, el futur

Sabadell. Els arlequinats es juguen el seu futur més immediat en un estadi on l'any passat gran part del vestidor va esclatar en contra d'Abraham Paz

El destí posa a examen el Sabadell en un camp d'infaust record. El partit d'avui pot significar un punt d'inflexió per als arlequinats en l'objectiu de tirar amunt o tot el contrari, superat el terç de competició. El Rico Pérez és de mal record perquè els arlequinats mai hi han guanyat, però sobretot per l'últim precedent, que va enterrar l'equip la temporada passada. Al vestidor de l'estadi alacantí va esclatar una de les crisis internes més grans que es recorden des de l'any 2006, el del descens a tercera.

El març passat, el Sabadell viatjava cap a Alacant novè en la classificació, a dos punts de la promoció d'ascens. El partit va acabar en derrota per 3-1, però el resultat va ser el menys important perquè una disputa en el vestidor posterior al matx va fer miques la unitat que hi havia regnat. El nucli dur del vestidor va posar el seu punt de mira en un objectiu: la sospita que Abraham Paz s'havia venut en aquest desplaçament va provocar una baralla en què fins i tot van arribar a les mans. “Allà vaig decidir que el meu cicle havia acabat”, va dir Lluís Carreras el dia que va anunciar que deixava de ser l'entrenador del Sabadell. “És molt maco somiar i voler ser a dalt, però hem de ser realistes: tenim 43 punts, que en són molts arribats aquí”, va dir el tècnic al final del matx, conscient de la crisi. A partir d'aquell partit, en 12 partits el Sabadell va sumar 12 punts, els suficients per no patir per la permanència. I no va ser casualitat, perquè el vestidor es va trencar de tal manera que les optimistes aspiracions es van quedar en un final de temporada mediocre i llarg.

Jerarquia al mig camp

Els arlequinats arriben al partit d'avui amb urgències per bé que Javi Salamero es juga una gran part del seu crèdit. Una derrota contundent deixaria el tècnic vist per a sentència en el seu càrrec, mentre que qualsevol altre resultat el posaria davant l'examen definitiu: dissabte vinent a la Creu Alta contra el Mirandés amb Sakamoto a la llotja presidencial. “Com que ara només s'avalua el resultat i no ni el procés ni el detall, no m'importa gens ni mica ni la imatge ni la identitat”, deia Javi Salamero en la prèvia del matx.

El tècnic recupera Espasandín i segurament tindrà la novetat en l'onze d'Antonio Hidalgo, buscant més jerarquia i ordre en el mig del camp que el reforçarà amb tres homes.

Al davant, els arlequinats tenen un rival també en posicions de descens però en una línia més ascendent, ja que dels tres últims partits, només n'ha perdut el darrer, contra el Còrdova

Tots estem ocupats en la difícil situació. Tots els professionals hem de ser capaços de reivindicar-nos
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Com que ara només s'avalua el resultat i no ni el procés ni el detall, no m'importa gens ni mica la imatge i la identitat
L'Hèrcules és un rival directe, i la victòria és vital. Estem aïllats del que es diu a fora
Juanjo Ciércoles
migcampista del sabadell
Els jugadors saben que estem en un moment molt important per sortir de baix. Necessitem guanyar
Quique Hernández
entrenador de l'hèrcules

Quique Hernández ja no és discutit

Mentre que a Sabadell balla la cadira de Salamero, a Alacant ja ha passat la mala maror. L'Hèrcules abans del partit contra el Girona tenia preparat el substitut per si es produïa una derrota a Montilivi, però gràcies als bons resultats i al suport de la premsa i la plantilla, el tècnic ja no és discutit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)