3a divisió FEF

El Vilassar domina però només arrenca un punt a casa

Rauxa inicial. La Pobla va sortir més endollada però es va quedar amb deu (74')

VILASSAR1


POBLA M.1


VILASSAR DE MAR: Imanol, Adri (Pagán, 86'), Peque, Fran, Edu Camps, Edu, Dani Arqués (Vicente, 74'), Riki (Bangou, 65'), Pau Gené, Joan Vives i Mendo.

LA POBLA DE MAFUMET: Manzano, Duran, Via, Del Moral, Vadillo, Diakhité, Bertomeu, Tortosa (Emaná, 80'), Abel Rita (Casas, 74'), Jordi Roca i Gespi (Bueno, 68').

GOLS: 0-1 (9') Abel Rita. 1-1 (61') Fran.

ÀRBITRE: Calle Martínez. Als locals Adri, Riki, Joan Vives i Bangou; als visitants Manzano, Via, Vadillo i Emaná. T.V.: Al visitant Del Moral (74) per doble groga.

PÚBLIC: Uns 200 espectadors.

COMENTARI: El Vilassar va deixar escapar una bona oportunitat de sumar dos punts per marxar de la zona compromesa de la taula. Va acabar empatant un partit que jugava amb un home més després de l'expulsió de Del Moral (74'), però no va tenir prou encert per sumar els tres. La Pobla va sortir molt més endollada. Ja en els primers cinc minuts, va tenir dues ocasions clares, però, després del gol –en el minut 9, en un xut creuat d'Abel Rita–, el filial del Nàstic es va desinflar. El Vilassar va agafar el domini del matx però no va saber empatar fins ja arribada la segona meitat. En el 60', Fran va etzibar un lliure directe al fons de la porteria guardada per Manzano. Els posteriors intents no van servir de res per als maresmencs, que, amb la victòria del Castelldefels, es queden a cinc de la salvació.

p. álvarez

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)