Sabadell

Tres gols i una condemna

Sabadell. Els arlequinats cauen derrotats contra l'Hèrcules, un rival directe que els atrapa en la classificació per culpa de la falta d'eficàcia. El futur de Javi Salamero al Vallès es complica

SABADELL0


HÈRCULES3


El futur s'ha tornat molt negre per al Sabadell després de la derrota contra un Hèrcules que l'atrapa en la penúltima posició. El conjunt arlequinat ha deixat enrere l'obsessió de guanyar fora de casa per centrar-se en una de pitjor: la de guanyar on i com sigui. Ahir no va fer mèrits per marxar de buit del Rico Pérez, però la realitat del futbol, justa o injusta, es mesura per gols, i el Sabadell no en va fer cap, tot i les moltíssimes ocasions, i el rival, en canvi, tres. El futbol també es mesura per resultats i per la taula de la classificació, per això a hores d'ara, enfonsat en la part baixa, el càrrec de Javi Salamero està a l'UVI.

El plantejament li va sortir prou bé al tècnic perquè tot i patir uns primers 15 minuts de rauxa local, va dominar del dret i del revés en la primera meitat. Els de Quique Hernández van tenir la primera gran oportunitat en una rematada d'Eldin a centrada de Sardinero que va sortir fregant el pal. A partir d'aquí i un cop tretes les puces de sobre, el Sabadell va arribar per tots els costats. Fins a sis oportunitats van tenir els homes de Salamero als quals en l'equador de la primera meitat els va arribar la gran oportunitat, d'Hidalgo, que es va esmunyir dins l'àrea alacantina i va trobar una centrada al segon pal, on l'esperava Sutil. La rematada de l'extrem, substituït posteriorment en el minut 52 per problemes físics, va topar amb Aulestia, el gran protagonista dels locals. En la resta del primer temps, Gato va enviar alt dues rematades des de dins l'àrea i Hidalgo també va tirar fora un xut des del punt de penal, completament sol.

La sensació que li va quedar al Sabadell marxant als vestidors és que feia molt de mal amb tres tocs, en transicions ràpides i trobant els homes d'atac, però que no aconseguia marcar. La falta d'eficiència va resultar una condemna.

Doblet de Portillo

Perquè Portillo en el minut 9 sí que no va perdonar superant Nauzet en una pilota dividida a l'àrea. Els arlequinats continuaven assetjant la porteria d'Aulestia fins que una falta d'entesa entre Juanjo i el porter local va donar el segon gol fet a l'ex-Nàstic i la sentència per a l'Hèrcules. Ja en la recta final, el japonès Sugi ajustant el pal va condemnar el Sabadell i possiblement també Javi Salamero.

HÈRCULES: Aulestia; Juanma Ortiz, Pamarot, Escassi, Peña, Héctor Yuste, Sissoko, Javi Hervás (Sugi, 71'), Sardinero (Ferreiro, 81'), Eldin (De Lucas, 71') i Portillo. SABADELL: Nauzet; Toni Lao, Kiko Oliva, Carlos Hernández, Espasandín (Edgar, 71'); Ciercoles (Sotan, 81'), Longás, Hidalgo, Gato, Sutil (Collantes, 52') i Tamudo. GOLS: 1-0 (54') Portillo. 2-0 (74') Portillo. 3-0 (84') Sugi. ÀRBITRE: Trujillo Suárez (col·legi canari). T.G.: Al local Juanma Ortiz; als visitants Espasandín i Edgar. PÚBLIC: Uns 6.000 espectadors al José Rico Pérez.
En el primer temps hem tingut ocasions i el gol en contra ha estat com una gerra d'aigua freda
Víctor Espasandín
LATERAL DEL SABADELL
La situació d'avui s'està repetint molt sovint. Tenim ocasions de gol, però no guanyem
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Aquesta situació és clar que no agrada ningú. S'han vist dues parts molt diferents
Antonio Hidalgo
Capità del sabadell
Marxem una altra vegada molt fotuts perquè hem perdut contra un rival que estava per sota
Nauzet Pérez
porter del sabadell

El consell es reunirà aquesta setmana

Si bé la setmana passada les paraules d'Ignasi Lúquez sonaven a ultimàtum, el que va manifestar ahir el vicepresident primer de l'entitat a Ràdio Sabadell, és que com a mínim el consell es reunirà aquesta setmana per decidir si Salamero continua o no. “Després d'un partit no es poden prendre mesures dràstiques. Hem d'esperar i parlar-ho amb el consell aquesta setmana”, va dir Lúquez que també va manifestar que havien de parlar amb “els que en saben, de futbol” [fent referència al director esportiu, Xavi Roca] per prendre la decisió.

El futur de Salamero, però, sembla que està lluny de la Creu Alta. La incògnita és si el consell esperarà que arribi el president Sakamoto a
final de la setmana per executar la decisió o no.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.