Sabadell

Salamero guanya temps

Sabadell. El tècnic té molts números de seure a la banqueta aquest diumenge perquè Sakamoto vol ser a la ciutat per decidir si l'acomiada o no. La determinació del consell, però, no és definitiva

El Sabadell està patint les conseqüències de tenir un president a 10.000 quilòmetres. Keisuke Sakamoto vol ser a Sabadell per decidir si ha d'acomiadar Javi Salamero o l'ha de mantenir en el càrrec. El tècnic arlequinat, doncs, té molts números per asseure's a la banqueta de la Nova Creu Alta aquest diumenge, tot i que la continuïtat de l'entrenador una setmana més tampoc no és una decisió definitiva. Els membres del consell presents a Sabadell –els que copsen el pols de l'afició– volen convèncer el president que l'acomiadament de Salamero és un imperatiu a hores d'ara. I és per això que en les reunions d'avui i demà es decidirà definitivament si Salamero té marge o no.

La raó principal és que Keisuke Sakamoto vol ser present en la determinació. El president arlequinat arribarà a finals d'aquesta setmana a Sabadell i l'equip no seria a temps de destituir el tècnic perquè ha de preparar el matx, vital a casa, contra el Mirandés. Els consellers presents a Sabadell, entre els quals hi ha el vicepresident, Ignasi Lúquez, i Masato Horita, temen que una altra derrota a casa encengui l'afició contra els màxims mandataris, que tot just s'estan guanyant el crèdit.

Ultimàtum

Ara bé, la decisió que surti d'aquestes reunions d'entre avui o demà només pot ser de dos colors: un partit de marge per guanyar-lo o al carrer ara mateix. La derrota per tres gols de diferència contra l'Hèrcules va esgotar el crèdit del tècnic en gran part de l'afició i també en els mandataris.

D'altra banda, la decisió d'un acomiadament immediat també està condicionada per l'economia. Salamero va signar un contracte per dues temporades –s'hi hauran de posar d'acord per rescindir-l'hi si el volen acomiadar– i el club passa un mal moment econòmic. El Sabadell està a punt de fer front a una ampliació de capital perquè va al límit pagant les nòmines, tot i que el sou de l'entrenador no és gaire alt (no arriba als 50.000 euros).

A SABADELL

Temen que una derrota a casa encengui l'afició contra els mandataris

INDEMNITZACIÓ

La decisió també està condicionada per l'economia, tot i que el sou del tècnic no és alt

URGÈNCIA

Els consellers a Sabadell pensen que la destitució de Salamero és un imperatiu

Carlos i Sutil, tocats, no s'entrenen

Carlos Hernández i Paco Sutil van acabar el partit contra l'Hèrcules amb problemes físics. El central de Jaén es va fer una revinclada al turmell i ahir no es va poder entrenar amb el grup, però espera entrenar-se dimecres. Paco Sutil, en canvi, arrossegava molèsties a l'estómac que ja el van portar a jugar afectat al Rico Pérez. L'extrem procedent del Múrcia va poder sortir d'entrada, però tot just després de la mitja part va haver de ser substituït per Collantes.

Víctor Espasandín també va acabar amb mal al turmell; lògic perquè el jugador tot just ha acabat la rehabilitació del postoperatori en aquella zona del peu esquerre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)