Sabadell

Xavi Roca també hi té alguna cosa a dir

Sabadell. El director esportiu, de sobte, esdevé una part important en la decisió del canvi de tècnic, que s'allarga un dia més i que es prendrà sense Sakamoto a Catalunya

Al serial de la continuïtat o l'acomiadament de Javi Salamero com a entrenador del Sabadell s'hi ha afegit un nou actor que feia de secundari, fins i tot d'extra, però que ara ha passat a tenir un paper principal. Xavi Roca, director esportiu del Sabadell, tindrà molt a dir en la decisió que prengui el consell d'administració avui mateix sobre el futur del tècnic. Els quatre membres del consell que són a Sabadell (els altres dos són al Japó) no van avançar prou ahir per prendre una determinació i s'han citat aquest migdia per a la reunió definitiva. Després d'aquesta reunió se sabrà, per fi, si Salamero arriba a tenir un ultimàtum aquest diumenge a la Creu Alta o si queda destituït abans.

Xavi Roca, que en molts moments semblava apartat en la seva tasca al capdavant de la parcel·la esportiva, va aparèixer ahir en les reunions. “Estem buscant, d'acord amb el director esportiu, tot tipus de possibilitats i per això avui no podem dir res en concret”, deia Masato Horita, portaveu ahir del consell després de la reunió que va començar a la una del migdia i que va acabar cap a dos quarts de quatre. “Nosaltres no hi entenem, de futbol. Roca és el nostre director esportiu i és clar que ha de tenir un paper important”, hi afegia Horita. El barceloní està preparant tots els escenaris possibles; la decisió depèn també d'ell. Roca es cuida de tenir un relleu a temps si el consell decideix fulminar Salamero avui mateix, de buscar un tècnic per a la setmana vinent si Salamero aguanta una setmana o de participar en la decisió si el Sabadell guanya diumenge amb Salamero a la banqueta. També, òbviament, de què s'ha de fer avui mateix amb l'actual tècnic. “Per prendre la decisió s'ha de valorar el tema econòmic, el tema esportiu amb Xavi Roca i tots els escenaris i alternatives possibles per al bé del club”, deia Horita. “No és prendre una decisió en mitja hora, s'ha de pensar molt bé, reflexionar i compartir-ho amb els membres del consell”, hi afegia Ignasi Lúquez, vicepresident primer de l'entitat.

Sakamoto no arriba

El guió ha tornat a fer un gir inesperat perquè el consell decidirà sense el president, Keisuke Sakamoto, a Catalunya. “Sakamoto està esperant que li comuniquem la nostra opinió, però ell en cap moment ens ha marcat cap indicació”, deia Horita. El màxim mandatari, de fet, no només no arribarà per al partit contra el Mirandés sinó que ja ha descartat arribar en els propers dies. El president i amo del club arribarà només a temps per a la junta d'accionistes del 17 de desembre. Sembla, doncs, que la decisió es courà als despatxos de la Nova Creu Alta i sense ell.

No és prendre una decisió en mitja hora, s'ha de pensar molt bé, reflexionar i compartir-ho amb el consell
Ignasi Lúquez
vicepresident del sabadell
Nosaltres no hi entenem, de futbol. Roca és el nostre director esportiu i és clar que ha de tenir un paper important
Per prendre la decisió s'ha de valorar l'economia, i el tema esportiu amb Xavi Roca
Masato Horita
conseller del sabadell

Hidalgo: “Salamero és el nostre entrenador”

Antonio Hidalgo va donar ahir un missatge unitari després de l'entrenament al CAR de Sant Cugat. “Javi Salamero ara mateix és el nostre entrenador i hem de treballar junts”, va dir el capità de la plantilla, que va reflexionar: “Ha costat molt tenir el que tenim; per tant, enviaria un missatge d'unitat a tots els estaments. Sabem que l'afició no ens fallarà, tot i que no els estem donant gaires alegries.” El migcampista va insistir que la plantilla no s'ha de distreure del soroll format al voltant de la continuïtat del tècnic. “Som conscients de la situació però ens hem d'aïllar, centrar-nos a entrenar, competir i guanyar”, va dir

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)