Sabadell

Un repte efímer amb “l'obligació de canviar”

2a divisió A. Miquel Olmo assumeix la responsabilitat d'ocupar de manera interina la banqueta del Sabadell amb l'objectiu d'obtenir un triomf que alleugi la tensa situació que viu el club

El Sabadell va cessar dijous Javi Salamero i va obrir una nova etapa en què, de manera interina, el segon entrenador, Miquel Olmo, agafarà la batuta abans no arribi el tècnic nou. El terrassenc afronta la visita del Mirandés a la Nova Creu Alta amb l'objectiu d'alleujar la complicada situació institucional que s'ha obert arran del comiat de Salamero i també del director esportiu, Xavi Roca. Olmo, doncs, té molt clar que la seva tasca és aconseguir que tot el rebombori que s'ha generat afecti el mínim possible els seus homes i que el Sabadell torni a guanyar després d'encadenar tres derrotes. El que passi l'endemà, ni s'ho planteja: “Per mi, només hi ha el partit contra el Mirandés, ara sóc el responsable i em toca prendre decisions per mirar de guanyar.” Això sí, tot i que pensa a termini immediat, l'entrenador és ambiciós. Ho demostra el fet que comparés la seva situació amb la que va viure Roberto Di Matteo al Chelsea: “Fa dues temporades, un tècnic que partia d'una situació aparentment transitòria, va guanyar la Champions. Aquesta és la nostra Champions particular.”

Miquel Olmo va relatar com s'ha viscut dins del vestidor l'ambigua situació que ha acabat amb Salamero fora. “Ha estat una setmana difícil per a tots, i els jugadors no estan exempts del que passa”, va dir el tècnic, que va afegir: “Els futbolistes són professionals i assumeixen que aquí no hi ha una responsabilitat única, però també saben que depèn de nosaltres i que queda molt marge per reconduir-ho. Han mostrat una intensitat, una implicació i un compromís evident.” D'altra banda, Olmo també va explicar que dijous havia parlat amb Salamero i que li havia transmès confiança: “Per a mi, tenir el seu suport amb la situació que em toca viure era imprescindible.”

Una proposta diferent

Amb vista a la cita de demà, Miquel Olmo avança que hi haurà modificacions per mirar de reactivar l'equip. “Tenim l'obligació de canviar [el patró futbolístic], ja que amb el que hem fet fins ara no guanyàvem”, va afirmar l'entrenador, que va explicar en quatre pinzellades què és el que busca: “Hem de canviar la imatge i treballarem per donar un patró definit a aspectes que fins ara no s'han pogut veure.” El tècnic també va parlar del tipus de duel que s'espera contra el Mirandés i avança que l'equip assolirà “la responsabilitat de portar la iniciativa i sortirà a guanyar el partit des del primer moment”.

El terrassenc tampoc no es va voler oblidar dels seguidors arlequinats. “Devem molt a la nostra afició, que no es mereix viure aquesta situació”, va dir Olmo, que va afegir: “Tenim la possibilitat de donar-li una alegria i és el compromís que ha adquirit aquest grup.”

M'han donat la responsabilitat de prendre decisions perquè el Sabadell guanyi. No em plantejo res més enllà

RETOCS

Olmo, conscient que cal un canvi, introduirà noves variants en el joc del Sabadell
Fa dos cursos, un tècnic que partia d'una situació transitòria va guanyar la Champions. Aquesta és la nostra Champions particular
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)