1a divisió

L'Atlético també sap patir

Primera divisió. Koke i Diego Costa rescaten els punts al final en un escenari complicat i els d'‘El Cholo' Simeone passen la nit com a colíders

atlético2


ELX0


L'Atlético de Diego Pablo Simeone no s'atura. Ha agafat el sa costum de guanyar amb regularitat i, ni tan sols en un escenari difícil com el Martínez Valero d'Elx, el conjunt madrileny va deixar passar l'oportunitat de collir un triomf que afegeix encara més plom al partit del Barça aquest vespre a San Mamés.

Contra un Elx que ha acreditat ser un més que digne nouvingut a la primera divisió, l'Atlético va passar més angúnies del compte per imposar el seu potencial i només ho va assolir en una mitja hora final en què Raúl García i Adrián –que ja va demostrar un molt bon rendiment dimarts passat a Sant Petersburg–, van aconseguir que el partit fes un gir argumental.

Un xut del migcampista navarrès el va acabar pescant Koke, després de diversos rebots dins l'àrea, per trencar l'equilibri a mitja hora del final. Va ser el cop de puny que havia d'alliberar del tot un dels equips més en forma del planeta, un Atlético liderat per un Diego Costa que va posar la seva rúbrica al triomf gràcies a una gran assistència de l'asturià Adriàn per damunt de la defensa.

ELX: Manu Herrera, Damián Suárez, Botía, Lombán, Edu Albacar, Carlos Sánchez (Javi Márquez, 75'), Rubén Pérez, Fidel (Aaron Ñíguez, 66'), Carles Gil, Coro, Boakye (Christian Herrera, 72') ATLÉTICO: Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis, Tiago, Gabi, Koke, Arda Turan (Adrián, 70'), Villa (Raúl García, 62') i Diego Costa. GOLS: 0-1 (62') Koke. 0-2 (73') Diego Costa. ÀRBITRE: Carlos Delgado Ferreiro (col·legi basc). Grogues a Filipe Luis, Damián Suárez, Botía, Tiago, Koke i David Villa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)