Sabadell

Tot va bé si acaba bé

Sabadell. Els arlequinats tanquen una setmana convulsa guanyant el Mirandés i deixant enrere una ratxa de tres derrotes consecutives. La jornada, però, els manté en zona de descens

MIRANDÉS1


SABADELL3


Després d'una setmana de corredisses als despatxos, reunions, trucades per Skype i destitucions, el Sabadell se'n va sortir i va aconseguir tres punts vitals per agafar aire. El conjunt arlequinat deixa enrere una setmana molt complicada trencant una ratxa (tres derrotes seguides) que començava a influir en els ànims dels jugadors i els aficionats. Els vallesans ho van fer tal com està escrit en els manuals dels partits compromesos: marcant aviat i traient-se les puces de sobre. Miquel Olmo, doncs, es va estrenar en aquest període d'interinatge amb una victòria, que, d'altra banda, no aconsegueix treure l'equip del descens. Els resultats de la jornada, això sí, donen un plus de rellevància al pròxim enfrontament al Miniestadi contra el Barça B.

El Sabadell va tenir l'encert a favor en la gran interpretació que va fer dels primers minuts. Olmo va instar els seus homes a posar-hi molta intensitat des de bon començament per intentar marcar com més aviat millor. Aníbal va tenir la meta a tocar en un refús en llarg a l'esquena de Caneda que el davanter va rematar a corre-cuita desviat (2'). Però no va fallar en el segon intent, quan Collantes li va cedir el gol fet després d'una desmarcada, de nou a l'esquena de la defensa, a passada de Cristian. El Mirandés anava a buscar el rival a camp contrari, tenia la defensa avançada i intentava trenar possessions llargues, que van acabar en pèrdues definitives per als d'Arkonada. Una recuperació de pilota local va donar tota la tranquil·litat del món a Ciércoles per assistir Collantes, que, una vegada més, va guanyar l'esquena a la defensa del conjunt burgalès (14') i va fer el segon.

Conseqüències

Arkonada no ho veia gens clar i va haver de prendre decisions dràstiques: va substituir el central Álvaro Corral després del segon gol i el mitjapunta Muñiz al cap de mitja hora de partit per decisió tècnica. Però el Sabadell tenia el matx tan a favor que la primera part va anar morint a mesura que el sol es ponia i el fred calava en una Nova Creu Alta ben buida.

La reacció del Mirandés no va arribar fins a la segona meitat. Només quatre minuts després del descans, Iván Agustín aprofitava una jugada per la dreta i una assistència molt bonica de Martínez per posar la por al cos al Sabadell (49'). Però els arlequinats, lluny de descompondre's, es van mantenir sòlids i van deixar l'equip molt junt, amb Longás i Collantes atents a les ajudes i en les pressions a les bandes, i sortint sense riscos. Així, els visitants no van tenir ocasions de mèrit, a diferència dels locals. Crespí va fer que Dani es lluís en un servei de cantonada (54') i Longás també ho va provar després d'una gran jugada de Collantes per la banda (63').

El petit extrem, protagonista en els dos gols anteriors, també ho va ser en el tercer, en què va aprofitar una mala sortida del porter 10 metres fora de l'àrea per picar-li la pilota per sobre i deixar el gol fet a Aníbal, hàbil en la lluita (66').

SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Crespí, Carlos Hernández, Lao; Collantes, Hidalgo, Juanjo, Longás (Arteaga, 75'); Gato (Sotan, 82') i Aníbal (Llorente, 89'). MIRANDÉS: Dani; Iván Malón, Caneda, Álvaro Corral (Javi Flaño, 19'), Ríos Reina; Lucena (Goiria, 77'), Nagore; Barahona, Muñiz (Iván Agustín, 30'), Iriome; i Martínez. GOLS: 1-0 (10') Aníbal. 2-0 (14') Collantes. 2-1 (49') Iván Agustín. 3-1 (66') Aníbal. ÀRBITRE: Munuera Montero. T.G.: Al local Gato i al visitant Iriome. T.V.: Cap. PÚBLIC: 2.837 espectadors a la Nova Creu Alta.
Ens hem trobat incòmodes en el partit. El Sabadell s'ha adaptat millor a les circumstàncies
Gonzalo Arkonada
entrenador del mirandés
El més important era sortir forts al principi. Hem tingut eficàcia i hem respost bé al seu gol
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Hem provocat errors del rival i hem aconseguit marcar, que últimament ens costava
Martí Crespí
central del sabadell

L'afluència de públic s'estabilitza en els mínims

Si bé el fet que només 1.645 espectadors veiessin l'últim partit a casa pot tenir com a justificació barata la pluja, ahir la Nova Creu Alta va tornar a tenir una de les pitjors assistències de la temporada. 2.837 espectadors està per sota de la mitjana –sempre per sobre dels 3.000 espectadors– que va tenir l'estadi el curs passat. I això que ahir era l'horari escollit pel club. Diumenge a les 17 hores és l'hora de sempre dels partits de futbol a la Nova Creu Alta. Això sí, els preus eren més cars del que era habitual durant aquesta temporada.

Ahir el nombre d'aficionats va tornar a no correspondre l'equip i va rebaixar, de nou, els registres d'afluència. Fins a l'últim partit a casa, aquesta temporada s'havia baixat dels 3.000 espectadors en només un partit (contra l'Eibar, 2.615), però els arlequinats fa dues setmanes consecutives que veuen caure els registres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.