2a divisió FEF

El Figueres encarrila la victòria en els primers 10 minuts

Des de l'inici. El Vilassar va fallar un penal que li hauria permès entrar de nou en el partit

figueres3


vilassar0


FIGUERES: Ureña, Micaló, Argi, Serra, Murga, Ferran Grau, Bernat, Guillem Cornellà, Cristino (Jairo, 62'), Moñino (Pedro, 55') i Marc Bonaventura (Pol Compte, 71').

VILASSAR DE MAR: Imanol, Adri (Pagan, 78'), Peque, Fran, Edu Camps, Edu Domingo, Dani Arqués, Ricky (Bemúdez, 46'), Pau Gené (Kilian, 62'), Joan Vives i Mendo.

GOLS: 1-0 (1') Bernat. 2-0 (9') Bonaventura. 3-0 (85') Pol Compte.

ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: A Moñino, Murga, Argi, Ferran, Bonaventura i Jairo, del Figueres, i a Peque, Edu Domingo, Arqués i Adri, del Vilassar.

PÚBLIC: 350 espectadors.

COMENTARI: El Figueres volia posar fi a la ratxa de 7 jornades sense guanyar i ho va aconseguir gràcies a un molt bon inici de partit. En el minut 1, Bernat va superar Imanol amb un bon xut i així donava confiança al seu equip després d'unes setmanes plenes de dubtes pel joc de la Unió. Els de l'Alt Empordà van seguir insistint i, en el minut 9, Cristino va assistir Bonaventura perquè marqués el segon. El Vilassar podia haver tornat a entrar en el partit si Fran hagués transformat un clar penal comès sobre Adri. L'equip del Maresme no va abaixar els braços fins a l'inici de la segona part, moment en què el Figueres va aconseguir el control de la pilota i del partit. La cirereta del duel va ser el gol des del seu propi camp de Pol Compte. L'obús del figuerenc va sorprendre Imanol, que estava avançat.

el 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)