Sabadell

“Mai he notat la confiança de Sakamoto”

Sabadell. El ja exdirector esportiu, Xavi Roca, es va acomiadar lamentant la falta de maniobra que li ha deixat el president japonès

Xavi Roca va tancar ahir una etapa de dues temporades i mitja com a director esportiu del Sabadell. Ho va fer amb un agraïment general –especialment a qui va confiar en ell a l'hora de portar-lo al càrrec i també a la seva dona, entre llàgrimes– i explicant les raons de la seva marxa.

Confiança és la paraula que defineix aquest adéu”, va dir, tot i que va matisar: “Però per menys persones de les que pot pensar la gent. També he tingut molt de suport [en referència al gerent Xavi Monclús o al vicepresident Ignasi Lúquez], però de qui l'havia de tenir [Sakamoto] no l'he tingut mai.” I hi va afegir: “No he notat el suport necessari per ser una persona important dins d'un club, perquè un director esportiu ha de tenir una confiança determinada. Prou difícil és encertar-la amb les possibilitats que tenim que a més haguem de fer-ho sense tenir suport.” Roca va marxar perquè Sakamoto es va negar a cedir-li la decisió del fitxatge del nou tècnic. El barceloní va proposar Javi López, igual que a l'estiu, però davant la negativa del bàndol japonès, va decidir dimitir.

Arroyos busca director esportiu

Rafael Arroyos, exdirectiu i una de les persones que van portar els inversors japonesos a Sabadell, és un dels encarregats de la recerca del nou director esportiu. La decisió final passarà pel consell d'administració, però Arroyos està apel·lant als seus contactes. En la recerca també hi té a veure Xavi Monclús, gerent del conjunt arlequinat, que ha posat a sobre de la taula noms com per exemple el d'Antoni Pinilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)