Sabadell

José Antonio Gordillo, nou responsable de l'àrea tècnica

Sabadell. El conjunt arlequinat va fer oficial la contractació de l'exsecretari tècnic del Nàstic i el Betis, que va reconèixer la possibilitat de mantenir Miquel Olmo fins a final de temporada

José Antonio Gordillo es va convertir ahir en nou director esportiu del Sabadell. L'exsecretari tècnic del Nàstic, on va fer de segon de Josep Maria Nogués el 2010, i del Betis substituirà Xavi Roca en les tasques de màxim representant de l'àrea esportiva. Gordillo, de 39 anys, haurà de fer front a les decisions més immediates que se li presenten al conjunt arlequinat, sobretot a la que ha de prendre la setmana vinent: si es queda o no Miquel Olmo d'entrenador.

El període d'interinatge permès per l'LFP és de dos partits, de manera que Olmo complirà el segon –confirmat pel mateix Gordillo– i últim matx aquest dissabte a la banqueta del Miniestadi. Si l'entitat decideix quedar-se'l, ho haurà de fer de manera definitiva. “Entre tots hem de decidir si Miquel és la persona ideal o no. Si encerta la tecla de l'equip, perfecte, no seré jo qui el tregui d'allà”, va afirmar el nou director esportiu.

“És un bon equip”

Gordillo no va voler aclarir si l'equip necessitarà o no reforços per al mercat d'hivern, però sí que va manifestar que, en general, li agrada. “Conec bé la plantilla i té prou qualitat per no estar en aquesta situació. El primer que faré serà conèixer la plantilla, les sensacions dels jugadors i del cos tècnic”, va dir Gordillo, que ha signat un contracte fins a final de curs, tot i que quedarà renovat automàticament si l'equip es manté en la categoria.

1+1

Gordillo fitxa fins a final de curs, tot i que si es manté la categoria quedarà renovat
Entre tots hem de decidir si Miquel Olmo és l'entrenador ideal o no. Si encerta la tecla de l'equip, perfecte, no seré jo qui el tregui d'allà
Conec bé la plantilla i crec que té prou qualitat per no estar en aquesta situació
José Antonio Gordillo
director esportiu del sabadell
Hem de valorar si és necessari contractar un entrenador nou o no. Estic pendent de mirar partits i també de conèixer els jugadors

Antonio Longás: “Veig Miquel Olmo capaç”

Longás, el migcampista del Sabadell, va reconèixer ahir que veu l'entrenador interí Miquel Olmo amb capacitat per portar l'equip fins a final de temporada. “Jo sí que ho crec i gran part de la plantilla, si no tota, també. [Olmo] està capacitat per portar-nos perquè és qui millor ens coneix, tot i que no és un aspecte que decidim nosaltres”, va dir el migcampista, que desconeix quines són les intencions del consell: “No sé la idea que tenen, però potser sí que el resultat de l'altre dia va enfortir la posició de l'entrenador.” Longás, exjugador del Barça B, reconeix també un canvi de tarannà en els entrenaments: “Abans potser ens faltava aquella alegria que ens treien els resultats. Però en el partit anterior hi va haver ràbia per la mala dinàmica i ganes de fer-ho bé des de l'inici.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)