Sabadell

Aposten per Miquel Olmo

Sabadell. El terrassenc deixa el període d'interinatge i es posa al capdavant de l'equip. La imatge donada en els dos últims partits, la raó principal per a la continuïtat del tècnic

Les bones sensacions que ha deixat el Sabadell en les dues últimes jornades han obert les portes de la banqueta de la Creu Alta a Miquel Olmo definitivament. El tècnic, de manera interina, ja es va situar al capdavant de l'equip fa dues setmanes quan Salamero va ser acomiadat. Tot i que inicialment l'aposta d'una part del consell d'administració estava de part del terrassenc, sobretot en la voluntat del japonès Masato Horita, l'anterior director esportiu Xavi Roca i una altra part de la junta no n'estaven tan convençuts. Els dos partits que ha jugat l'equip, la intensitat en els entrenaments i la bona imatge, així com l'opinió de la plantilla, han propiciat que el tècnic acabés convencent sobretot el nou director esportiu, José Antonio Gordillo.

“Li donarem temps”, va dir Gordillo ahir. “La seva situació és la mateixa que la d'un entrenador en qualsevol altre club. Ara bé, si d'aquí a un mes i mig l'equip no acaba de donar la mateixa imatge i no li acaben de sortir els resultats, ja ens plantejarem alguna alternativa”, explicava ahir el màxim responsable de l'àrea esportiva, només autoritzat a parlar per Ràdio Sabadell, mitjà que va avançar la notícia.

Canvis en el cos tècnic

El Sabadell no tenia més marge per presentar l'entrenador amb fitxa de primer. La lliga ofereix un període d'interinatge de dos partits i Olmo els va esgotar contra el Mirandés i el Barça B. Per tant, el conjunt arlequinat havia de prendre la decisió per al proper partit a casa contra el Saragossa.

D'altra banda, no hi haurà gaires canvis en l'organigrama del cos tècnic. Txus Serrano continuarà fent tasques de scouting però també ajudarà Olmo en el dia a dia de l'equip. Sense més incorporacions previstes, la resta quedarà igual.

Si d'aquí a un mes i mig l'equip no acaba de donar la mateixa imatge i no li acaben de sortir els resultats, ja ens plantejarem una altra cosa
Contra el Mirandés va donar una altra imatge i al Mini l'equip va fer un bon partit
José Antonio Gordillo
director esportiu del sabadell

Miquel Olmo i Javi Salamero, un altre cop per camins separats

“Em veig preparat per dur un equip de segona A.” La frase és de Miquel Olmo i la va dir el 13 de juny del 2009, després d'un Girona-Tenerife de la penúltima jornada del curs 2008/09 (0-1, amb ascens a primera divisió dels canaris a Montilivi). Olmo va dirigir, com a primer entrenador del Girona, els tres últims partits d'aquella temporada, un cop l'equip va estar matemàticament salvat. El terrassenc havia aterrat a Montilivi després de la destitució de Raül Agné per fer de segon de Javi Salamero (el director esportiu va assumir la direcció de la primera plantilla i, amb la permanència garantida, va tornar als despatxos per planificar la campanya 2010/11). Va ser el mateix Javi Salamero qui va comunicar el 22 de juny del 2009 a Miquel Olmo que no seria el primer entrenador del Girona la temporada següent i li va tallar la il·lusió d'entrenar a la divisió de plata (el club va contractar poc després Cristóbal Parralo). Allà es va acabar la seva etapa en el Girona. Els camins de Salamero i d'Olmo havien tornat a coincidir aquesta campanya a Sabadell, quan Salamero va trucar a la porta d'Olmo perquè tornés a ser el seu segon. Ara s'han tornat a separar, però aquest cop Miquel Olmo no només no va marxar quan van fer fora Salamero, sinó que s'ha quedat com a primer entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)