Rita decanta al final un partit poc entretingut

En el 89. L'atacant del filial del Nàstic dóna els tres punts al seu equip a les acaballes

Molt poques ocasions i molt poc futbol en general en la victòria d'ahir de la Pobla de Mafumet. El partit es va decidir a les acaballes amb un gol d'Abel Rita quan el Vilafranca, que es conformava amb l'empat des del minut 1, ja creia que tenia molt a prop el punt anhelat.

La igualtat va ser la tònica d'aquest matx, que en la primera part no va ensenyar cap acció de mèrit dels porters. Els grana només ho provaven a pilota aturada (en el 25, una falta de Roca, i en el 30, una altra de Bertomeu) sense sort. Sense inquietar Manzano, el Vilafranca veia com en la segona part s'intensificava el perill rival amb un xut de Juanito des de la frontal (85') i un córner rematat per Bicho a fora (86'), però no va ser fins a l'últim minut que Rita va rematar a gol una passada d'Èric Via.

POBLA MAFUM.1

VILAFRANCA0

POBLA MAFUMET: Manzano, Duran (Casas, 81'), Via, Joaqui, Miki Ramírez, Bicho, Bertomeu (Juanito, 70'), Iván Giménez, Rita, Roca (Bueno, 57') i Gespí. VILAFRANCA: Ramírez, Javi González, Molins, Marcos Gudies, Font, Roca (Vargas, 74'), Antolínez (Lora, 46'), Boira, Domínguez, Eloi i Marce (Alex, 82'). GOLS: 1-0 (89') Rita. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: als locals Duran, Joaqui, Bicho i Bertomeu; als visitants Boira, Domínguez. T.V.: Al visitant Alex (86') per doble amonestació. PÚBLIC: uns 200 espectadors.