Sabadell

Victòria per convèncer

Sabadell. Tercer triomf seguit per al conjunt arlequinat, que comença a allunyar-se de les brases fent el millor partit de la temporada en l'entrada més abundant a la Nova Creu Alta

r. madrid b 2


sabadell3


Exercici de convicció el que va practicar ahir el Sabadell davant el miler i escaig d'espectadors de més que van assistir a la Nova Creu Alta. Les 4.660 persones –l'assistència normalment és de 3.000 i poc– van xalar en un partit rodó on es van poder comptar amb els dits d'una mà les pilotades sense sentit, on les ocasions es van multiplicar i on va haver-hi la dosi d'emoció necessària. Aquesta temporada, la Creu Alta estava més aviat acostumada a badallar que no pas a aixecar-se del seient i ahir els aplaudiments van transcendir els gols. Mai, aquest curs, havia vist un partit tan rodó del seu equip tocant fins a avorrir un Castella que tot i tenir molt bon futbol sembla evident que li falta esperit. La tercera victòria consecutiva va arribar, per fi, i ara els vallesans afronten dues jornades consecutives a fora de casa mirant de lluny el descens, amb la moral pels núvols i, això sí, la mala notícia, sense Juanjo, expulsat.

La intenció del Madrid des de l'inici era pressionar sense deixar ni un centímetre en la sortida al Sabadell mentre que els arlequinats, amb una valentia lloable, tenien en la pilotada llarga l'última opció. Tot i això, els blancs –ahir de taronja– van tenir una oportunitat claríssima en un error en l'entrega de Gato que va acabar amb De Tomás xutant al pal (2'). Als d'Olmo els costava trenar des del darrere, però quan sortien feien molt de mal. El primer gol (5') va arribar en una superioritat numèrica amb una combinació en què van participar Nauzet, Hidalgo, Cristian, Gato, Longás i Aníbal, el golejador. No es va aturar aquí l'equip perquè malgrat un error forçat d'Olivas, els arlequinats eren capaços de tocar en qualsevol lloc del camp. Una possessió sense pèrdua iniciada per Longás va acabar en el segon gol de Collantes, en un gran esforç i conducció dins l'àrea (11') de l'extrem, ara l'home de moda al Vallès.

La reacció del Madrid va ser doble, en el marcador i en el joc. Només va trigar set minuts a retallar distàncies en un cop de cap de Llorente i a partir d'aquí va ser molt més efectiu en la pressió. Hi va deixar d'arribar tard i va desactivar completament el rival. José Rodríguez es va tirar l'equip a l'esquena i va superar sovint Hidalgo, que no va arribar a connectar amb la zona atacant. La sensació de perill era evident, però almenys el Madrid no molestava Nauzet. Les ocasions van acabar sent totes per als locals amb Collantes, sol dins l'àrea sense encert (40'), i amb Longás (42'), en un xut aturat per Pacheco.

A patir

Amb la possessió, el Sabadell va desactivar un Madrid que va arribar a aixecar la bandera blanca. Va ser instants després de l'afortunat gol de falta d'Hidalgo (54') que es van succeir més ocasions clares per als de quadres, com la falta de Collantes i un xut enverinat de Gato.

Nauzet va haver d'intervenir en una bona ocasió visitant, però el porter va tenir més feina després de l'expulsió de Juanjo (78') i del gol en pròpia d'Aníbal (80'). Amb deu homes i cinc centrals, el Sabadell va començar a veure fuites en la seva barca, però la inexperiència, la poca serenor del rival i la superba intervenció del canari van fer que el Sabadell arribés sa i estalvi al port dels 27 punts.

SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Crespí, Olivas, Toni Lao; Collantes, Hidalgo (Llorente, 70'), Juanjo, Longás; Gato (Tamudo, 77') i Aníbal (Carlos Hernández, 83'). MADRID CASTELLA: Pacheco; Quini, Llorente, Cabrera, Noblejas; Lucas, Mascarell, José Rodríguez (Sobrino, 67'), Jaime (Burgui, 60'); Borja i De Tomás (Rozzi, 71'). GOLS: 1-0 (5') Aníbal. 2-0 (11') Collantes. 2-1 (18') Llorente. 3-1 (54') Hidalgo. 3-2 (80') Aníbal, en pròpia porta. ÀRBITRE: Sagués Oscoz (basc). T.G.: Als locals Cristian Garcia, Juanjo Toni Lao, Nauzet; als visitants Quini, Cabrera, Mascarell. T.V.: Al local Juanjo per doble amonestació (78'). PÚBLIC: 4.660 espectadors a la Nova Creu Alta.
Els primers deu minuts ens han condicionat el partit. Ens ha faltat encert i calma al final
José Manuel Díaz
entrenador del madrid b
Aquests jugadors ara mateix estan lluny de fer les coses malament. Mereixíem guanyar
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Continuem la dinàmica d'abans de les festes. Hem fet un partit complet tot i patir al final
Antonio Longás
migcampista del sabadell

Sergio Rodríguez (Betis), a prop del Sabadell

L'atacant del Betis Sergio Rodríguez està a l'òrbita de la direcció esportiva del Sabadell. Així ho afirma el Diari ABC Sevilla, que situa el jugador format a les categories inferiors del Betis molt a prop d'arribar a la Nova Creu Alta. Ho faria com a cedit perquè el jugador necessita recuperar el ritme de competició després d'haver superat unes molèsties en el genoll. Sergio va ser operat al setembre per superar una calcificació en el genoll i les continues recaigudes no li han permès disputar minuts en el primer equip.

Sergio Rodríguez és una de les grans promeses del planter del Betis. Amb 18 anys ja va debutar en el primer equip, amb 19 ho va fer a primera, i ha completat molt bones actuacions amb el filial verd-i-blanc. De fet, la seva millor temporada va ser la 2011/12 on en 23 partits va marcar 10 gols.

Després, els continus problemes físics no l'han deixat rendir amb regularitat. La temporada passada només va disputar 19 partits (4 complets), també amb el Betis B a la segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)