Sabadell

“Salamero és com els polítics, tot el que diu és mentida”

Sabadell. Nauzet acusa el seu exentrenador de “parlar massa” arran de les declaracions de l'aragonès la setmana passada i recalca la importància del canvi de tècnic per a l'equip

Nauzet Pérez va disparar amb bala després de les declaracions que va fer el seu exentrenador en una entrevista concedida a aquest diari la setmana passada. Al porter canari no li van agradar gens ni mica les afirmacions que feia l'aragonès acusant de no saber de futbol aquell que digués que l'equip no s'entrenava bé quan Salamero hi estava al capdavant, i ha respost al tècnic acusant-lo de mentider i de parlar massa. “Per mi, Salamero s'ha convertit en una espècie de polític: parla molt, però tot el que diu és mentida”, va assenyalar el porter, que afirma que les paraules de l'entrenador no li mereixen cap més consideració: “No mereix que s'apreciï el que diu, perquè no té cap mena de sentit”, va afegir.

Des d'un principi, amb Salamero a la banqueta, Nauzet va ser un dels homes que més va posar el crit en el cel pel que fa al paper de l'equip en els partits. “No pot ser que tinguem l'equip que tenim i que sortim tan endarrerits al terreny de joc”, assenyalava contínuament el porter canari que. Havent-se produït el relleu, d'altra banda, celebra el canvi d'entrenador: “És clar que l'equip ha canviat molt. La manera d'entrenar-se és molt important. Tot s'acaba reflectint en el partit”, afirma. Nauzet dóna molt de mèrit a la tasca de Miquel Olmo pel que fa a la reacció de l'equip: “El mister treballa i ens dóna moltes coses. Tu intentes retornar-li tot el que ell dóna i demostrar-ho.”

L'equip ha canviat. La manera d'entrenar-se és molt important. Tot es reflecteix en el partit
Nauzet Pérez
porter del sabadell
Per mi, Salamero s'ha convertit en una espècie de polític: parla molt, però tot el que diu és mentida. No mereix que s'apreciï el que diu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)