Sabadell

El llistó, a la mateixa altura

2a divisió A. El Sabadell, que ha reaccionat a les ordres de Miquel Olmo, encadena tres victòries i ja ha sumat els mateixos punts (27) que la temporada passada a hores d'ara

El Sabadell ha recuperat el somriure. L'equip ha respost amb rendiment al relleu a la banqueta, i dissabte passat va encadenar contra el Madrid Castella la tercera victòria consecutiva, un fita que no assolia des del 29 de setembre del 2012. Des de llavors, la irregularitat ha marcat el conjunt vallesà, que necessitava guanyar a domicili –ho va fer l'últim partit de l'any– per trobar una bona línia que li permetés allunyar-se de la zona perillosa de la classificació. Miquel Olmo, amb tot, està trobant la fórmula perquè els resultats millorin, i l'equip va assolir en el darrer enfrontament un objectiu que fa un mes semblava inviable: arribar a la jornada vint havent sumat els mateixos punts que la temporada passada a hores d'ara: 27.

Els números han millorat molt amb el tècnic terrassenc: 12 punts de 15. Més enllà de l'estadística, però, hi ha l'intangible de la imatge, que també ha canviat de manera substancial. El Sabadell ha fet un pas endavant i desprèn positivitat. “L'actitud i l'afany de superació que té aquest equip cada dia és el que ens fa créixer”, afirmava Miquel Olmo després de l'última victòria. El mister, de fet, va voler agrair l'actitud dels seus pupils arran de la seva arribada: “La resposta dels jugadors és el que em motiva, m'il·lusiona i em fa somriure. Nosaltres volem que aquesta satisfacció tingui una repercussió el dia de partit.”

A poc a poc i bona lletra

En la segona divisió A regna la igualtat. Això ha propiciat que el bon moment del Sabadell tingui una repercussió doble. Més enllà d'allunyar els arlequinats de la cua, ha permès que s'hagin situat ara a només 2 punts de la zona de promoció d'ascens. En aquest context, el missatge que hi ha al vestidor és la prudència. “El que ens ha donat resultat fins ara ha estat pensar només en el següent partit i, si això ha funcionat, no és moment de buscar altres fites. El que toca és continuar fent passes endavant.” Miquel Olmo, doncs, ho té molt i molt clar.

12
punts
de 15 possibles ha sumat el Sabadell amb Miquel Olmo al capdavant.
2,4
punts
per partit és la mitjana amb Miquel Olmo. Abans, aquesta xifra era 1 (15 punts en 15 jornades).
15
mesos
feia que el Sabadell no guanyava tres partits seguits. L'últim cop va ser el setembre del 2012.
22
punts a casa
ha sumat el Sabadell. És el segon local més fort de la lliga després del Còrdova (23).

La fita d'aconseguir l'equilibri

Els últims resultats han injectat moral a la plantilla, que ara pensa a millorar els números lluny de la Nova Creu Alta per continuar creixent. L'extrem Juanjo Collantes explica com està la plantilla: “L'equip està treballant molt bé, i tenim molta confiança després de les tres victòries consecutives. L'objectiu principal és el de la permanència; però, si aconseguim tenir un equilibri entre els partits de casa i els de fora, estarem a la zona alta segur.” Per aconseguir aquesta fita seria important guanyar diumenge al camp del Recre (17 h). La recepta, explica Collantes, és la mateixa que va permetre que l'equip vencés abans de Nadal al camp del Tenerife: “Hem de ser molt forts al darrere i aprofitar les nostres ocasions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)