3a divisió FEF

Encreuaments sense cap sorpresa

Copa Catalunya. Ascó-Sabadell i Figueres- Girona, emparellats en la sisena eliminatòria

La copa Catalunya tornarà a principis de març amb la sisena eliminatòria, que és la darrera abans que entrin en escena el Barça i l'Espanyol. Hi ha quatre candidats per a dues places i els emparellaments s'han fet seguint criteris geogràfics. Així, el Sabadell visitarà el camp de l'Ascó, mentre que el Girona visitarà Figueres. Així ho van pactar ahir responsables dels quatre clubs i el secretari general de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Albert Baza. Aquesta eliminatòria es disputarà entre el 4 i el 5 de març, una data que es concretarà en funció del calendari dels dos equips de segona divisió A.

Falta determinar, doncs, les dates i la seu de les semifinals, en què el Barça i l'Espanyol entraran en escena. La FCF, de fet, encara ha de tancar el format, que es determinarà d'acord amb els compromisos oficials dels dos equips, com es va fer la temporada passada. En tot cas, si no hi ha cap contratemps, la idea és jugar la final abans que acabi el curs, com l'any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)