3a divisió FEF

La Pobla venç el Terrassa i continua la progressió

En ratxa. L'equip d'Ivan Moreno, que ahir va tenir Víctor Bertomeu com a golejador, ha guanyat quatre dels cinc últims partits i s'apropa a la zona alta

terrassa0


p. mafumet1


La Pobla de Mafumet continua la línia ascendent de les últimes setmanes i ahir va derrotar el Terrassa, que ha alentit el ritme des que està situat a les portes de la zona de fase d'ascens. La ratxa de la Pobla (quatre victòries en els cinc últims partits) apropa els del Tarragonès a la zona alta de la classificació.

El partit va ser, en línies generals, igualat i els dos equips van disposar de poques ocasions per marcar. La primera va ser del visitant Mario, que va rematar al lateral de la xarxa. Abans d'acabar la primera meitat, Abel Rita va connectar un xut creuat que va sortir fregant el pal. El Terrassa, ben situat, havia controlat bé el partit en la primera part, però en la segona la Pobla de Mafumet va millorar. Tot i això, la primera ocasió de gol després de la represa va ser una rematada de cap de l'exjugador de la Pobla Pere Segarra que Aleix Manzano va desviar a córner. Poc després va arribar el gol. Ivan Jiménez va executar un córner i Víctor Bertomeu, al primer pal, va pentinar la pilota i va sorprendre el porter visitant Ortega. Amb el resultat en contra, el Terrassa va estirar les línies buscant l'empat, però fins al final només va disposar d'una ocasió clara de gol. El protagonista va tornar a ser Pere Segarra, que va xutar al travesser després que el porter local hagués desviat un xut de Pedro García. Els visitants ho van continuar provant fins al final, per bé que amb poca profunditat.

POBLA DE MAFUMET: Aleix Manzano, Marc Duran (Iglesias, 64'), Eric Via, Joaquín, Vadillo, David Díaz (Víctor Bertomeu, 34'), Gestí (Emaná, 57'), Diakité, Abel Rita, Ivan Jiménez i Kike Tortosa. TERRASSA: Ortega, Segarra, Sergi Pérez, Aleix Alba (Batanero, 79'), Javi González, Héctor, Juancho (Edile, 46'), Mario, Marc Vilajosana, Jaime (Pedro García, 60') i Montoro. GOLS: 1-0 (62') Víctor Bertomeu. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: Als locals Eric Via, Joaquín, Abel Rita i Kike Tortosa, i als visitants Javi González, Mario i Pedro García. PÚBLIC: Uns 150 persones.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)