3a divisió FEF

El Gramenet s'enfonsa més

Duel a la zona baixa. Els locals, a 13 punts dels llocs de salvació, van merèixer més, però el porter i l'efectivitat del Vilassar van ser clau

vilassar2


gramenet0


Vujadin Boskov va fer cèlebre la frase “el futbol és el futbol” per dir que en aquest esport res és lògic, ni tampoc cal buscar justícia en els partits. El Gramenet-Vilassar d'ahir va ser una clara prova d'aquesta afirmació. Els locals no van merèixer perdre i els visitants van treure rendiment a una tàctica resultadista. El 0-2 final enfonsa una mica més el Gramenet, que ja té la zona de salvació a 13 punts, i dóna aire al Vilassar, ara divuitè.

Un gol al quart d'hora de Dani, que va aprofitar amb un excel·lent xut una errada defensiva, va permetre al Vilassar jugar al contraatac sempre, però sense crear ocasions fins al final, quan Guillem va fer el segon gol a prop del límit del temps reglamentari escapolint-se del seu marcador i encarant Juanmi des de lluny per batre'l salvant la seva sortida desesperada. Entremig, setanta minuts d'atac desordenat i continu del Gramenet, l'assignatura pendent del qual és marcar. Ni de penal van fer gol els colomencs: Héctor va ser l'encarregat del llançament en l'última jugada de la primera meitat i Imanol li va endevinar la intenció. La major part del partit va ser un atac i gol contra la porteria dels visitants, especialment en la segona meitat. Les ocasions van ser molt clares, sobretot les del japonès Daisuke i de Pau, i les aturades del porter Imanol, oportunes, intuïtives i decisives perquè el seu equip s'endugués tres punts d'or en la lluita que manté per salvar la categoria.

GRAMENET: Juanma, Víctor, Jonathan, Juanma, Carrasco, Mendoza, Brian, (Pipo, 82'), Padilla, (Einard, 69'), Pau (Juanito, 79'), Héctor i Daisuke. VILASSAR: Imanol, Adri, Peque (De Frías, 35'), Fran, Edu Camps, Edu, Dani, Galeano, Bangu, (Ricki, 61'), Vives i Vicente (Guille, 77'). GOLS: 0-1 (13') Dani. 0-2 (86') Guillem. ÀRBITRE: Extremadura Hernández. T.G.: Al local Brian i als visitants Imanol, Adri i Gangu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)