El Palamós desaprofita un 0-3 i només empata a Ascó

Remuntada en tretze minuts. Els baixempordanesos van marcar el tercer gol just després de la represa, però els riberencs van reaccionar amb tres gols entre el minut 49 i el 62

Palamós3

ascó3

L'Ascó va aconseguir remuntar en tretze minuts el 0-3 amb què el Palamós s'havia situat en el primer minut de la segona meitat. L'empat final, que els dos equips haurien pogut trencar en els últims minuts, manté l'Ascó en la quarta posició i deixa descontent un Palamós que va perdre una gran oportunitat d'acostar-se a les places de fase d'ascens.

El Palamós va començar fort i no va trigar a marcar, en una acció en què Javi Revert, arribant des del darrere, va rematar una passada de Dani Fernández. L'Ascó va intentar reaccionar, però el Palamós es mostrava intractable i Arimany va fer el 0-2 amb una gran rematada de cap en una falta lateral. L'Ascó no perdia la cara al partit, tenia la possessió i disposava d'alguna ocasió, com ara un cop de cap de Canadell en un córner que un defensor visitant va treure sobre la línia de gol. El Palamós també va disposar d'ocasions per fer el tercer gol.

La manera com va començar la segona meitat posava les coses molt difícils a l'Ascó, ja que, en la primera acció, Pugi va engaltar un fort xut creuat que feia pujar el 0-3 al marcador. Després del gol, però, la sort del partit va canviar. En el minut 49, el col·legiat va assenyalar un penal per mans d'un defensa visitant que Ermengol va transformar lluny de l'abast del porter Bayona. El gol va permetre a l'Ascó tornar a entrar en el partit, i més quan Roca va rematar al fons de la xarxa una pilota morta dins l'àrea després d'una centrada de Sergi Duran. El Palamós, atemorit, va fer una passa enrere, mentre que l'Ascó va continuar atacant i Virgili, de cap, va marcar el gol de l'empat. Els visitants van intentar refredar el partit, però els locals buscaven completar la remuntada, primer amb una xut creuat d'Ermengol i poc després amb un xut alt de Sergi Moreno. En el minut 81, Denis Coch va veure la segona targeta groga, de manera que l'Ascó va jugar amb un futbolista menys un últim tram de partit en què tots dos equips van poder marcar. Àlex Fernández va estar a prop del gol per als visitants i Virgili i Sergi Moreno, per als locals.

ASCÓ: Chiné, Roca, Denis Coch, Piju, Edu Vives, Edgar (Virgili, 45'), Sergi Duran, Gabernet, Ermengol (Gerard Roigé, 74'), Canadell i Genís (Sergi Moreno, 59'). PALAMÓS: Bayona, Frigola, Revert, Cunill, Morales, Marc Vila, Pugui, Badre, Arimany (Adrià Garcia, 90'), Dani Fernández (Àlex Fernández, 77') i Subi. GOLS: 0-1 (8') Revert. 0-2 (21') Arimany. 0-3 (46') Pugui. 1-3 (49') Ermengol, de penal. 2-3 (57') Roca. 3-3 (62') Virgili. ÀRBITRE: Albelda Barcena. T.G.: Als visitants Àlex Fernández, Badre i Marc Vila. T.V.: Dues grogues al local Denis Coch (81').