3a divisió FEF

El Santfeliuenc trenca els pronòstics a Nou Barris

Oportunistes. Gordillo i Josele van ser els més llestos en un partit amb poques ocasions

muntanyesa1


santfeliuenc2


MUNTANYESA: Cristian, Feran, Dani, Borges, Payan (Toni, 80'), Rubén, Martí (Roland, 58'), Uri Escabrós, Sascha, Poves (Silver, 58') i Nils.

SANTFELIUENC: Santi, Nacho, Alberto, Arcos (Ortiz, 82'), Rovira, Joserra, Maldo, Bolaños, Edgar, Gordillo (Tena, 75') i Faura (Josele, 65').

GOLS: 0-1 (61') Gordillo. 0-2 (81') Josele. 1-2 (86') Toni, de penal.

ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals Borges, Rubén i Roland, i als visitants Rovira i Bolaños.

PÚBLIC: Uns 600 espectadors.

COMENTARI: El Santfeliuenc va guanyar ahir a Nou Barris, i va trencar els vaticinis. Els d'Andrés González van posar fi a la seva mala ratxa —feia vuit jornades que no guanyaven—, i de retruc van frenar la progressió d'una Muntanyesa que havia aconseguit tres victòries consecutives. El partit no va tenir moltes ocasions clares. A la primera part, els locals van dur el pes del partit i Dani, amb una falta, (17'), Sascha (20') i Nils (42'), amb un xut creuat que va fregar el pal, van escenificar el domini de la Muntanyesa. A la represa, el guió es va mantenir, però el Santfeliuenc va estar mes fi de cara a porteria. Així, i en la primera arribada clara dels visitants, Gordillo va fer el 0-1 en recollir un refús fora de l'àrea. Els locals van buscar la reacció i Sascha va poder empatar amb un xut que va marxar alt, però, finalment, el mes llest va ser Josele, que va fer el 0-2 en completar un contraatac. El gol de Toni, de penal, ja va arribar tard.

V. HIDALGO

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)