Sabadell

Amb l'excusa perfecta

Sabadell. La contundent derrota de diumenge passat a Mallorca dóna a Olmo el pretext d'alinear l'onze de gala per recuperar la intensitat, el segell d'identitat amb el terrassenc al capdavant

Els canvis en l'onze titular són un imperatiu per al partit d'avui contra la Ponferradina. La contundent golejada a Mallorca diumenge passat dóna l'excusa perfecta a Miquel Olmo per regirar totalment l'alineació i posar els jugadors que més bon rendiment global han donat aquesta temporada. “Quan un perd ha de buscar solucions, perquè la derrota i la manera com es va produir no torni a succeir”, va reconèixer l'entrenador del Sabadell, que va explicar: “Tenim una plantilla àmplia i amb la imatge que vam oferir la setmana passada hem de buscar respostes.”

El terrassenc, però, ho haurà de fer sense dos homes essencials, Hidalgo –no s'ha entrenat amb el grup aquesta setmana– i Gato –de baixa per als propers dos partits–. Per tant, seran Juanjo, Carlos Hernández i Tamudo els que estiraran el carro d'un equip ara en terra de ningú.

Amb la classificació pendent d'un espetec que divideixi els equips que lluitaran per l'ascens amb els del descens, cal que les victòries arribin com abans millor. “Sumar cada setmana et permet viure més còmodament, i una victòria t'allibera d'una pressió que li permet a l'equip tenir un rendiment òptim”, afirmava Olmo. El principal temor del conjunt arlequinat és que la Ponferradina, un equip de la part mitjana-baixa de la taula classificatòria, faci el que molt pocs equips han aconseguit en els últims tres anys: guanyar a la Nova Creu Alta.

Mantenir l'intensitat

La clau que posa de manifest Miquel Olmo és la intensitat quan l'equip no té la pilota. “Nosaltres som un equip que creem a partir de la pilota, però que té una bona resposta quan no la té. I aquesta no és la imatge que vam donar a Mallorca”, assenyala l'entrenador, que confia plenament que l'equip recuperarà aquesta esma sempre present des de la marxa de Salamero. “La resposta de l'equip sempre ha estat òptima. Més enllà dels resultats.”

La tornada del central Carlos Hernández, el migcampista Juanjo i el davanter Tamudo sembla, doncs, cantada. D'aquesta manera, el de Santa Coloma de Gramenet tornarà a un onze inicial set partits després de l'últim cop (a Alacant contra l'Hèrcules). Precisament, amb Miquel Olmo com a primer entrenador, Tamudo ha jugat només 90 minuts repartits en tres partits i sempre de suplent. “Tamudo pot oferir solucions com a segona punta o com a punta, perquè és un home que té més futbol que tots els que estem aquí”, afirmava Miquel Olmo que no pensa variar el seu 4-4-2.

Sumar cada setmana et permet viure més còmode i una victòria t'allibera de pressió
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Hem de ser més atrevits i descarats sense angoixes perquè no estem en una situació límit
Clàudio Barragan
tècnic de la ponferradina
Quan un perd ha de buscar solucions perquè la derrota i la manera com es va produir no torni a succeir
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)