3a divisió FEF

El Vilafranca marca aviat, però l'ambició del Vilassar té premi

Gols en córners. Antolínez va avançar els locals (16') i Vicente va marcar l'empat (81')

vilafranca1


vilassar1


VILAFRANCA: Marc Ramírez, Javi González, Font, Dani Medina, Eric Martínez, Antolínez, Lora, Marcos (Eloi, 82'), Mario, Adri Ruiz (Owono, 62') i Sant Triguero.

VILASSAR: Imanol, Camps, Peque, Fran, Vicente, Edu, Guille (Samu, 67'), Ricky (De Frías, 67'), Mendo, Vives (Kike, 84') i Dani.

GOLS: 1-0 (16') Antolínez. 1-1 (81') Vicente.

ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: Als locals Dani Medina, Antolínez, Lora i Adri Ruiz; i als visitants Fran, Edu i De Frías.

PÚBLIC: Uns 200 espectadors.

COMENTARI: El Vilafranca va perdre l'oportunitat d'establir un coixí molt còmode de punts respecte a la zona de permanència després d'empatar contra el Vilassar, l'equip que la marca. I això que les coses van començar molt bé per als penedesencs, ja que, poc després d'una bona ocasió d'Adri Ruiz, que no va estar encertat davant Imanol, Santi Triguero va servir un córner rematat de cap a gol per Antolínez. Els locals, però, es van relaxar mentre els visitants començaven a reaccionar. El domini del joc va passar a pertànyer al Vilassar, per bé que li faltava profunditat per portar perill. El Vilafranca, mentrestant, feia poc més que defensar-se amb ordre. La millor intencionalitat ofensiva dels visitants va tenir premi amb el gol de Vicente, també en un córner. El Vilassar no es va conformar i encara va buscar el segon gol fins al final.

LLUÍS MONTANER

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)