3a divisió FEF

Un gol en el minut 93 condemna la Grama a una altra derrota

Cuer enfonsat. L'equip colomenc encara no ha guanyat a casa i té el dissetè a 14 punts

gramenet1


santfeliuenc2


GRAMENET: Juanmi, Víctor, Jona, Juanma, Carrasco, (Montoya, 46'), Mendoza, Brian, Héctor, (Canelada, 88'), Pau, (Einard, 79'), Morales i Deisuke.

SANTFELIUENC: Santi, Nacho, Alberto, Arcos, Rovira, Joserra (Cano, 67), Maldo, (Faura, 74), Gordillo, Edgar, Josele i Eric (Tena, 67').

GOLS: 0-1 (33') Josele. 1-1 (48') Montoya. 1-2 (93') Cano.

ÀRBITRE: Calderia Pavón. T.G.: Carrasco i Brian; Arcos i Fabra.

PÚBLIC: Uns 200 espectadors.

COMENTARI: Una de les característiques de la Gramenet és que no té encert, però tampoc cap mena de sort. L'equip de Toni Díaz va perdre un altre cop a casa, aquesta vegada en el minut 93 desprès d'haver fet tot el possible per guanyar el primer partit de la temporada com a local. En el quart partit consecutiu que jugaven els colomencs al Nou Municipal, el Santfeliuenc en va tenir prou amb la inspiració de l'exgramenetista Josele i l'encert de Cano, que van saber aprofitar dues badades defensives de la defensa local, l'última amb el temps afegit exhaurit. La Grama, que va fer l'empat a l'inici de la segona part, va tenir ocasions suficients per vèncer. El Santfeliuenc no havia fet un bon partit i semblava que l'empat seria una bona recompensa, però, en el contracop del darrer atac del Gramenet, els centrals locals no van estar prou llestos per rebutjar la pilota i Cano, de volea, va batre un sorprès Juanmi. La Grama té la zona de salvació a 14 punts.

j. roca

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)