Sabadell

Aigües braves a Riazor

Sabadell. Els problemes que està tenint el Dépor a casa donen certa esperança als vallesans de sumar avui (20 h) per solucionar el petit sotrac de resultats –un punt dels últims sis

Riazor mai ha estat un escenari còmode per a cap rival excepte aquesta temporada. El Sabadell hi juga avui en un ambient enrarit per part del Deportivo, especialment dèbil a casa, i amb un gir institucional i a la plantilla prou important. Els arlequinats veuen avui una bona oportunitat de pescar alguna cosa positiva en un escenari que motiva qualsevol jugador, fart dels camps buits de la categoria, per refer-se del dolorós empat de la setmana passada. I així, de passada, per superar el petit sotrac de resultats que dels d'Olmo des del partit de Mallorca.

En el si de la plantilla, però, d'urgències cap ni una, perquè l'equip s'ho pren més aviat com una oportunitat per fer la guitza al líder que no pas com una rèmora massa costa amunt. “No serà cap handicap afegit, sinó tot el contrari. És una motivació afegida, la de demostrar el nostre futbol en un estadi de primera”, afirmava Miquel Olmo: “L'equip té una gran il·lusió de fer un pas endavant contra el millor rival que ens podem trobar ara mateix.”

I fer la guitza al Dépor aquesta temporada al seu camp tampoc és res impensable, perquè els seus números a casa són dolents. Deixant a banda que va tancar la primera volta com el pitjor líder de segona des de finals dels vuitanta, els de Fernando Vázquez han guanyat un dels últims cinc partits com a local a Riazor. “Aquests números sorprenen, perquè és un equip fet per pujar i nota, segurament el fet de marcar pocs gols [24 a favor en 23 partits]; quan jugues a casa potser tens una pressió afegida”, especulava l'entrenador arlequinat.

Plens de baixes

Els vallesans han hagut d'apel·lar al filial per completar la convocatòria, en què hi ha la novetat de Moha. Jan Lladó, un habitual al primera catalana, s'estrenarà a la llista d'on ha caigut Hidalgo (lesió) i Antonio Longás (qüestions personals).

Pel que fa a l'onze, Olmo, a qui va agradar com va jugar l'equip la setmana passada, tocarà les mínimes coses possibles. Llorente, si no hi ha cap sorpresa, serà titular i la banda esquerra se la rifaran entre Sotan i Arteaga.

Els dos equips arriben amb moltes baixes, però en el cas del Deportivo s'accentua perquè ha traspassat jugadors i n'ha incorporat cinc. Salomao i Rabello –van arribar fa dues setmanes– tenen tots els números per debutar ja que Fernando Vázquez no podrà disposar del porter Lux, Marchena, Manuel Pablo ni Luis Fernández. La resta de fitxatges no arriben a temps.

No serà cap handicap afegit, sinó tot el contrari. És una motivació afegida, la de demostrar el nostre futbol en un estadi de primera
La gent va acabar molt dolguda en el darrer partit, i ara toca treure'ns l'espineta
David Arteaga
migcampista del sabadell
L'equip té il·lusió de fer un gran pas contra el millor rival que ens podem trobar
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Som un equip sòlid i que encaixa pocs gols; però, en canvi, ens costa guanyar
Fernando Vázquez
entrenador del deportivo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)