El Santfeliuenc allarga el seu moment dolç amb un nou triomf

Tres victòries consecutives. El conjunt del Baix Llobregat va imposar-se a un Vilafranca molt batallador gràcies als gols que Faura i Rovira van fer en la primera part

vilafranca1

santfeliuenc2

Les Grases va viure ahir un partit amb dues cares, en què el Santfeliuenc, que encadena la millor sèrie de resultats com a equip de tercera, va aconseguir la seva tercera victòria. En la primera part, els de casa van imposar el seu poder. Cristian Faura va avançar aviat els locals mitjançant un llançament col·locat que va superar l'estirada de Marc Ramírez. Els del Penedès van mirar de reaccionar i Lora (18') i Éric Martínez (23') van tenir a les seves botes l'empat en un parell de bones rematades. A partir del minut 25, el Santfeliuenc va obtenir el domini absolut. Tena, en un llançament potent que es va estavellar al pal, i un xut de Faura van prologar el segon gol. Gerard Rovira a la sortida d'un córner va recollir la pilota al segon pal i de manera molt habilidosa la va ficar a la porteria de Marc Ramírez. Un gol que donava un avantatge còmode als de casa i que premiava minuts de futbol de gran qualitat.

La segona part va oferir un panorama diferent. El Vilafranca se'n va anar a l'atac sense complexos i al minut 54 Lora va aprofitar una certa passivitat local per ajustar el marcador. Amb el gol, els visitants van passar a dominar contra un Santfeliuenc que es va sentir incòmode i que va cedir el domini del mig del camp. De nou l'omnipresent Lora (81') en un llançament des de l'exterior de l'àrea gran va obligar Santi a posar unes mans providencials. Amb una pressió insistent vilafranquina es va acabar un partit que dóna al Santfeliuenc tres punts més.

SANTFELIUENC: Santi, Nacho Ruiz, Alberto, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Édgar (Maldonado, 66'), Álex Bolaños, Josele, Faura (Éric Pacheco, 73') i Cano (Arcos, 86'). VILAFRANCA: Marc Ramírez, Javi González, Font, Medina, Éric Martínez, Iván Álvarez, Lora, Marcos Cruz (Creixell, 46'), Mario (Alberto Owono, 63'), Boira i Adri Ruiz (Marcos García, 46'). GOLS: 1–0 (14') Faura. 2–0 (43') Gerard Rovira. 2-1 (54') Lora. ÀRBITRE: Ferrero Mansilla. T.G.: Als santfeliuencs Gerard Rovira i Éric Pacheco; i als visitants Font, Creixell i Éric Pacheco. T.V.: Cap.