3a divisió FEF

Sense domini també guanyen

En ratxa. El Cornellà allarga el bon moment en un partit en què va patir la intensitat de la Pobla, activa fins i tot amb un home menys

CORNELLÀ1


LA POBLA MAF.0


El Cornellà està en ratxa. Ahir va guanyar en un partit en què va patir més del compte però el va tirar endavant gràcies a un penal de Cazorla i a la falta de precisió de la Pobla.

De fet, el filial del Nàstic va tenir moltes ocasions abans i després del penal que també va suposar l'expulsió de Miki Ramírez (29'). Emaná en dues ocasions va avisar del perill dels grana fins que Cazorla va superar Aleix des dels 11 metres.

La reacció de la Pobla es va fer patent en la resta del matx. El conjunt tarragoní va agafar les regnes del partit, va atacar i va fer lluir Íñigo en diverses ocasions. L'única opció que li quedava al Cornellà era el contraatac i va estar a punt de la sentència en dues oportunitats (al 62' Òscar Muñoz i al 76' Baruc), que Aleix va solucionar amb els peus.

LA POBLA DE MAFUMET: Aleix, Calavera (Gespí, 68'), Eric Via, Joaqui (Javi Iglesias, 81'), Miki Ramírez, Vadillo, Bertomeu (Rita, 74'), Oribe, Emaná, Jordi Roca i Quique Tortosa. CORNELLÀ: Bermúdez (Íñigo, 14'), Joel, Dani Martí, Pelegrí, Cazorla, David (Israel, 53'), Juvenal (Xemi, 68'), Pep Caballé, Òscar Muñoz, Baruc i Juli. GOLS: 0-1 (30') Cazorla de penal. ÀRBITRE: Caballero León. T.G.: Als locals Via, Joaqui i Emaná; als visitants Joel, Dani Martí, Pelegrí, Cazorla, Pep Caballé, Juli i Íñigo. T.V.: Al local Miki Ramírez (29') per vermella directa. PÚBLIC: Unes 300 persones.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)