Sabadell

Arribar per compensar

Sabadell. Clerc, presentat ahir com a nou jugador arlequinat, reconeix que és la primera opció per jugar al lateral esquerre, tot i que és conscient que s'haurà de “guanyar els minuts”

La desequilibrada plantilla del Sabadell ara ho és menys des que ahir Carlos Clerc es va posar la samarreta arlequinada en la seva presentació. El jugador, que va arribar l'últim dia de mercat prestat per l'Espanyol, és ara mateix l'únic lateral esquerre pur de la plantilla del qual disposa Miquel Olmo i té clar que es converteix, doncs, en la primera opció en la demarcació. “Parteixo com a primer lateral però és cert que acabo d'arribar i que m'he de guanyar el lloc”, va dir.

Clerc haurà de competir amb Toni Lao, titular i golejador en la posició darrerament, i més secundàriament amb Moha, recuperat recentment de la lesió i en un principi avesat a jugar d'interior. De fet, el mateix Clerc es desenvolupa també en les dues posicions. “Amb el seu club ha jugat d'interior i de lateral i això ja dependrà de l'entrenador, però nosaltres ens trobem amb el dèficit al lateral esquerre i entenem que a la part de dalt ja tenim altres jugadors com ara Arteaga, Moha o Longás”, va afirmar el director esportiu, José Antonio Gordillo.

L'acord entre l'Espanyol, que ha donat al Sabadell la prioritat en la cessió, i els vallesans era un fet des de principis del mercat d'hivern, però la impossibilitat d'alliberar fitxes va dilatar l'operació. “Jo estava molt tranquil, sabia que era una qüestió de temps que es fes perquè les dues parts estàvem d'acord”, explicava Clerc, que tampoc no veia del tot malament que se li fes fitxa del filial: “No m'hauria importat, l'objectiu és agafar minuts a segona A.”

Amb aquest objectiu arriba el jugador ja que enguany no se li han complert les expectatives de jugar amb el primer equip blanc-i-blau (un partit, 68 minuts a Vila-real). “Ara arribo per competir a segona A, que suposa un pas endavant en la meva carrera. El que vull és formar-me i aprendre dels companys”, va reconèixer Clerc, que enguany ha disputat 18 partits amb el filial a segona B, prop de 1.500 minuts.

Limitats per les fitxes

Si bé la setmana passada l'entrenador, Miquel Olmo, va lamentar el fet que no hi hagués més incorporacions (bàsicament a la zona atacant a la banda dreta), el director esportiu, José Antonio Gordillo, afirma que està “satisfet”: “Nosaltres teníem 26 jugadors i el compromís de fer una fitxa a Goni compensat amb la sortida de Sutil. Sí que és cert que hi havia una posició que podíem haver reforçat, però crec que amb Clerc queda una plantilla bastant compensada i competitiva.” L'últim dia de mercat es va produir la sortida de Rúper en direcció a Jaén, però no la de Barral, que hauria donat la possibilitat de fer un fitxatge més.

Hi havia una posició que podíem haver reforçat, però crec que amb Clerc queda una plantilla compensada
José Antonio Gordillo
dir. esportiu del sabadell
Jo estava tranquil, sabia que era una qüestió de temps que es fes perquè les dues parts estàvem d'acord
Carlos Clerc
lateral del sabadell
Ara arribo per competir a segona A, que suposa un pas endavant en la meva carrera. El que vull és formar-me i aprendre dels companys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)